Reviews

Leave your feedback

Sebastian S

15 August 2021

Najlepszy hotel we Lwowie To jeden z lepszych hoteli, które odwiedziłem. Połączenie ekskluzywności, miejsca położenia, miłej kompetentnej obsługi, Wykwintnej Kuchni ( Dania na miarę Gwiazdki Michelin ). To mój ulubiony hotel we Lwowie, który z całego serca polecam. Można skorzystać z profesjonalnego gabinetu kosmetycznego z zabiegami na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję Panu Ruslanovi managerowi hotelu za organizację każdej fanaberii.

Tetiana

24 July 2021

Замечательный чистый уютный и комфортный отель. Номера по дизайну и удобству - отличные. Уборка номера ежедневная, качественная. Место расположения - все достопримечательности города в паре минут ходьбы от отеля. Персонал внимательный, доброжелательный, отзывчивый. Рекомендую всем!

Marta Bilska

23 July 2021

Європейський рівень сервісу, тепла гостинність, смачна кухня, а головне - романтична тераса та неповторний інтер‘єр: у цій будівлі хочеться стати героєм кінофільму, повторюючи хвилюючі сюжети улюблених книжок з минулого

Mohammed Aqeeli

23 July 2021

The hotel is beautiful with a modern classic feel Interested in the smallest details? The bed is very comfortable The bathroom is very clean The staff is very nice, helpful and very professional from the reception until the farewell . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Its location is very special in the city center, everything is next to you Supermarkets and restaurants The view of the room is very beautiful I highly recommend it and if I go back to Lviv I will stay there again

Даша Наумович

23 July 2021

Перебування в готелі дуже сподобалося. Зручне розташування, приватна парковка, цікавий дизайн номерів, смачна кухня і привітний персонал) Однозанчно будемо зупинятися ще😊

Алекс

22 July 2021

Все очень хорошо. Персонал замечательный. Учли все наши пожелания. Завтраки хорошие. Очень близко к центру. Очень рекомендуем.

Анна Гаврілова

18 July 2021

Зручне місце розташування готелю, чудове ліжко, привітний персонал, неймовірна тараса, професійний сомольє, смачний сніданок, дуже атмосферно🌸💜🌹🥰

Olaf

15 July 2021

Das Hotel liegt zentral in der Altstadt von Lwow. In den obersten Stockwerken befindet sich ein Restaurant, von dem man einen schönen Blick über die Altstadt hat.

Oksana

15 July 2021

Зупинялися в готелі, щоб відсвяткувати мій день народження. Дуже затишний номер, зручне ліжко і велика ванна. Чудовий і привітний персонал. Привітали мене пляшкою шампанського і піснею, надзвичайно приємно :) Також варто відмітити ресторан, що на терасі. Дуже смачно і якісне обслуговування. Все було чудово!

Anna

13 July 2021

Magic experience Great location! Very close to centre. Beautiful hotel! Huge room. Quality in everything. Amazing breakfast, all fresh, clean, COVID proof

Send review

Select rating

Name

E-mail

Review