04 червня 2021

переглядів: 3977

Відпочинок для двох – спецпропозиція від готелю «Швейцарський»

Відпочинок для двох – спецпропозиція від готелю «Швейцарський»

Кращі умови для закоханих пар

Якщо Ви збираєтеся у подорож і хочете здивувати другу половинку, зупиніться у нас. Ми знаємо, яким повинен бути романтичний відпочинок для двох. У нас створені чудові умови для медового місяця і уїк-енду. Це особлива атмосфера в номері, вишукана кухня і захоплюючий вид на історичну частину Львова. У готелі «Швейцарський» працюють досвідчені співробітники. Вони забезпечують бездоганний сервіс і при необхідності допомагають організувати розважальну програму.

Романтичний відпочинок у Львові – пропозиція, яка подобається молодятам і закоханим парам. Ми запрошуємо всіх бажаючих у місто, наповнене таємничістю, живою музикою і любов’ю. У ньому багато цікавих пам’яток, які обов’язково потрібно побачити своїми очима. У місті зібрані унікальні зразки архітектури минулих століть. Їх ні з чим не порівняти. Необхідно влаштувати коханій дівчині або жінці сюрприз і приїхати до нас. У готелі «Швейцарський» можна відпочити від щоденних справ, спробувати страви галицької кухні, піти в римську парну.

Організація романтичного відпочинку – одна з наших безпосередніх завдань, яке ми вирішуємо на належному рівні. В готелі панує затишок і комфорт. Це ключові показники, завдяки яким закохані люди добре себе почувають. Їм ніщо не заважає відпочивати і насолоджуватися кожною хвилиною спільного проведення часу. Наші гості відвідують ресторан «Валентино», милуються красивим видом з вікна, слухають хорошу музику. Вони приємно проводять час і не думають про дрібниці. У них є все необхідне для комфортного проведення часу!

Замислюєтеся про відпочинок на двох і не знаєте, якому готелю віддати перевагу? Запрошуємо Вас в кращий львівський готель! У нас є важливі нагороди, якими ми пишаємося. Це доказ нашого професіоналізму та бездоганного сервісу. Ви можете ознайомитися з нагородами і переконатися в тому, що у львівському закладі створені хороші умови. Для цього у нас є спеціальний розділ. У ньому зібрані всі нагороди, які ми заслужили за час своєї діяльності.

Проживання в елегантному номері

Щоб відпочинок у львівському готелі пройшов незабутньо, ми пропонуємо гостям номер напівлюкс. Це номер, площа якого становить 35 м2. У ньому є все, що потрібно відвідувачам. Це:

плазмова панель;
кондиціонер;
мінібар з алкогольними напоями;
сейф для зберігання грошових коштів.
Для спілкування у нас є телефон з міжнародним та міським зв’язком. Для зручності в номері напівлюкс є кабельне телебачення і безкоштовний доступ до Wi-Fi. Також до обов’язкових атрибутів відносяться тапочки, косметичні засоби, рушник, фен.

Відпочинок для двох в номері напівлюкс – прекрасний вибір, про який Ви ніколи не пошкодуєте! Для зручності гостей в номері передбачена спальня з великим ліжком, затишна зона для відпочинку і ванна кімната. У спальні розташований письмовий стіл, крісло, шафа для одягу. Всі меблі якісні, красиві і сучасні. Щоб відвідувачам не заважав сторонній шум, передбачена звукоізоляція. Тому через стіни не проходять звуки ззовні. На підлозі покладено м’який килим. Він дарує відчуття гармонії і затишку.

Трансфер в готель

Готель «Швейцарський» йде в ногу з часом. Тому у нас передбачений трансфер в/з готелю в аеропорт і на залізничний вокзал. Це швидкий і зручний спосіб, яким користуються наші гості. Для надання якісних послуг у нас працює досвідчений водій. Він їздить на комфортабельному автомобілі Mercedes Viano. Це машина, яка ідеально підходить для поїздок і розміщення багажу. Мінівен відрізняється шикарним зовнішнім виглядом і внутрішнім оснащенням. Він відповідає європейським нормам безпеки.

Трансфер в готель – послуга, під якою мається на увазі перевезення туристів і багажу до готелю. Вона у нас надається на високому рівні. Закохані люди, які хочуть відпочити у львівському готелі, користуються нею і залишаються задоволені. Вони не думають про те, як дістатися до нас з аеропорту або з залізничного вокзалу. Це наша турбота, яку ми беремо в свої руки. Гості знають, що ми їх вчасно заберемо і доставимо до місця призначення. Вони це цінують і залишають позитивні відгуки про нашу роботу і організацію відпочинку.

Скориставшись трансфером в готель, Ви зробите правильний вибір! Ми зустрічаємо гостей в аеропорту, на залізничному вокзалі і доставляємо їх в готель. Трансфер – безпечна поїздка до місця призначення. Ви можете не турбуватися про те, як дістатися до готелю «Швейцарський» і доставити туди свій багаж. Ми про це з задоволенням подбаємо. Для цього у нас є професійний водій і комфортабельний автомобіль. Це головні складові, завдяки яким послуга надається належним чином.

Відпочинок в римський парній – оздоровчі процедури

Римська парна – свобода і релаксація, позитивні емоції і повноцінний відпочинок. У пакет «Романтика для двох» входить двогодинне відвідування римської парної. Це унікальне місце, в якому створені умови для безтурботного відпочинку. Тут можна не тільки забути про щоденні турботи, а й поліпшити своє здоров’я. Ми про все подумали і облаштували римську парну відповідно до стандартів. До них відноситься температурний режим і вологість, використання дорогих оздоблювальних матеріалів, затишна обстановка.

Час, проведений в римській парній, приносить величезну користь. У парній можна позбутися від хронічного болю в суглобах і від головного болю. Цим користь римської парної не обмежується. Під оздоровчими процедурами мається на увазі:

зміцнення імунітету;
поліпшення загального тонусу організму;
позбавлення від шлаків.
Також під час відвідування римської парної активізується кровообіг, поліпшується стан шкіри, усувається целюліт. Люди відчувають себе вільними. У них поліпшується настрій і зникає відчуття напруги, тривоги.

Римська парна – унікальне місце, в якому передбачена кімната відпочинку. Тому можна не тільки оздоровити організм, але і приємно провести час. Кімната відпочинку облаштована відповідно до європейських тенденцій. Вона світла, затишна і простора. У кімнаті розташовано два дивани і столик. Для зручності підключено кабельне телебачення і телефон. Відвідувачі римської парної можуть замовити страви, напої з бару і ресторану «Валентино». Для гурманів ми пропонуємо корисний і смачний чай. Побувавши в римській парній, Ви відпочинете і поліпшите здоров’я. Це те, що вкрай необхідно людям!

Побачення на даху – чудове проведення часу

Побачення на даху – подія, яку Ви ніколи не забудете! Це прекрасний сюрприз від чоловіка або молодого хлопця. Під ним мається на увазі проведення часу на панорамній терасі ресторану «Валентино», смачну вечерю при свічках і приємну музику. З даху відкривається дивовижний вид на Львів. Ним можна милуватися довгий час, забуваючи про все на світі. Під час вечері закохані люди спілкуються і зізнаються в коханні. Вони не думають про побутові проблеми. Закохані люди насолоджуються дивовижними моментами в своєму житті і роблять гарні фотознімки.

Панорамна тераса ресторану «Валентино» спеціально облаштована для проведення романтичних вечерь. Її створили креативні дизайнери. Вони розробили проектну документацію і допомогли втілити в реальність всі задумки. Це незвичайна обстановка, скляна та металева огорожа, оригінальні світильники. На панорамній терасі багато квітів. Унікальні композиції ефектно доповнюють екстер’єр і вносять в нього природні нотки. Гості ресторану знаходяться в оточенні квітів і комфортно себе почувають. Їм подобається навколишнє оточення і неповторна атмосфера!

Вам подобається ідея з побаченням на даху? Тоді скористайтеся такою можливістю і зробіть приємний сюрприз своїй дівчині! Тераса ресторану «Валентино» працює до 23:00. У вечірній час доби Ви можете запросити кохану дівчину на дах готелю і зізнатися в любові. Це прекрасний спосіб виразити свої почуття і чудово провести час. Спробуйте щось нове і насолодитеся мальовничим видом на Львів! Ми знаємо, що Вам сподобається і вечеря, і навколишнє оточення. Для цього ми доклали багато зусиль.

Вечеря на панорамній терасі – чудовий презент для другої половинки! Його можна зробити просто так або якось по-особливому приводу (дата знайомства, День народження, День святого Валентина). Побачення на даху готелю «Швейцарський» – пік романтики. Це адреналін, вогні нічного Львова, шампанське і смачні страви. З настанням темряви наше місто перетворюється. Ви можете це побачити самі, перебуваючи на даху будівлі. Для цього потрібно заселитися в готель і замовити столик в кутку панорамної тераси. Ми подбаємо про те, щоб Вам було комфортно і цікаво. Для цього у нас є смачні страви, приємна музика і алкогольні напої!

Романтичний відпочинок у Львові – кращі місця в місті

Під романтичним відпочинком мається на увазі не тільки вечеря на терасі і відвідування римської парної. Ознайомлення з визначними пам’ятками є важливим моментом, який не можна випускати з уваги. Ми пропонуємо відвідати такі цікаві місця:

балкон закоханих – місцеві жителі кажуть, що це місце асоціюється з гарячими почуттями. Тут в давні часи польський король побачив дівчину і полюбив її. Така подія кардинально змінило його життя;
італійський дворик – в цьому місці панує любов. В італійському дворику хочеться затриматися довше. Тут можна пофотографуватися, посидіти за столиком за чашкою кави, насолодитися неповторнию навколишнім оточенням;
Стрийський парк – найкрасивіше місце у Львові. На території парку розташована оранжерея, липова алея, альпінарій. У Стрийському парку ростуть рідкісні рослини. Наприклад, тюльпанове дерево і японський бузок. Львівський парк приваблює закоханих людей. У ньому можна побродити по алеях, подихати свіжим повітрям, посидіти на березі озера.
Романтична вечеря в готелі – подарунок для другої половинки

Довіривши нам організацію романтичної вечері в готелі, Ви не помилитеся! Ми подбаємо про те, щоб Вам все сподобалося. Нашою гордістю є галицька і італійська кухня. У нас працюють кухарі, які готують вишукані страви і працюють з душею. У нашому меню є багато цікавих страв. Це м’ясна закуска, тартар з телятини, крем-суп з білими грибами. На десерт можна замовити торт «Наполеон» або тірамісу. А щоб вечеря проходила в невимушеній обстановці, ми пропонуємо гарне вино на вибір!

Романтична вечеря в готелі «Швейцарський» – незабутні враження і смачна їжа. Ми вміємо дивувати своїх гостей. Закохані пари з задоволенням вечеряють в ресторані і оцінюють смак вина. Вони розмовляють про життя, будують плани на майбутнє і мріють. В цей час в залі звучить приємна музика. Її можна слухати і при бажанні потанцювати. Це залежить від індивідуальних переваг.

Щоб романтичний відпочинок запам’ятався надовго, приїжджайте до нас! У готелі «Швейцарський» Вас чекає номер напівлюкс і панорамна тераса. У нас Ви зможете розповісти дівчині про свої почуття, зізнатися в любові або просто відпочити. Ми розуміємо, наскільки важливий комфорт і бездоганний сервіс. Тому закохані пари залишаються всім задоволені. Вони вечеряють на даху готелю, відвідують римську парну, ознайомлюються з місцевими пам’ятками!