27 жовтня 2019

переглядів: 4038

Весілля у Львові – незабутня подія

Весілля у Львові – незабутня подія

Укладення шлюбу – подія, яка ніколи не забувається. Вона асоціюється з початком сімейного життя, з любов’ю і щастям. Щоб така подія пройшла якнайкраще, потрібно знайти гарне місце для проведення весілля. Це готель «Швейцарський», розташований в центрі старовинного міста. Ми надаємо гарний номер для молодят і організовуємо банкет. Клієнти, які віддали перевагу нашому закладу, залишаються задоволені рівнем сервісу. Ми відповідально виконуємо свою роботу і знаємо, наскільки важливa урочиста подія для двох закоханих людей!

Церемонія весілля – це обряд, який супроводжує укладання шлюбу. Ще це поїздка на лімузині в ЗАГС, обмін кільцями, банкет і перша шлюбна ніч. Щоб все пройшло добре, потрібно ретельно підготуватися. Необхідно вибрати весільні наряди, продумати меню, замовити фотографа, красиво оформити банкетний зал. У цій справі не можна поспішати. Потрібно все зважити і тільки потім прийняти остаточне рішення з кожного питання. Коли все зроблено грамотно, під час свята не виникають форс-мажорні ситуації. У винуватців торжества і у гостей залишаються приємні спогади!

Номер для молодят в готелі «Швейцарський»

Якщо Ви хочете відсвяткувати весілля у Львові, забронюйте номер в готелі «Швейцарський»! У нас є шикарний номер для молодят, облаштований найкращим чином. Закохані люди із задоволенням тут проводять вільний час. Вони насолоджуються кожною хвилиною, проведеною в презентабельному і затишному номері. Наші гості користуються всім, що їм потрібно. Це кабельне телебачення, кондиціонер, телефон. Також в номері є міні-бар з алкогольними напоями, сейф. Молодята користуються м’якими рушниками та косметичними наборами.

Церемонія весілля – одночасно захоплюючий і виснажливий процес. Коли свято завершилося, закоханим людям потрібно відпочити і провести час разом. Тому при організації весілля виникає питання, де забронювати номер для молодят. У львівському готелі «Швейцарський» надається така можливість. Забронювати шикарний номер можна на офіційному сайті і по телефону. У ньому Вам все сподобається:

затишна обстановка, що сприяє приємному відпочинку;
сучасні оздоблювальні матеріали, підібрані талановитими дизайнерами;
величезне ліжко;
класична шафа для одягу;
ванна кімната, оформлена в світлих тонах;
куточок для відпочинку з кріслом і невеликим диваном;
безкоштовний доступ в інтернет;
м’яке покриття підлоги;
відсутність шуму.
Щоб Ваше весілля у Львові запам’яталася на все життя, ми докладаємо максимум зусиль. Для щасливих молодят у нас є хороший сюрприз. Це відвідування римської парної. За дві години можна оздоровити організм і зарядитися позитивними емоціями. У римський парній створені чудові умови для відпочинку і для поліпшення самопочуття. Після перебування в лазні відчувається прилив сил і енергії. Це те, що потрібно після свята. У римський парній молодята розслабляються і отримують позитивні емоції!

Замовивши банкетний зал для проведення весілля і номер для молодят, Ви приймете правильне рішення. Ми організовуємо свята протягом тривалого часу. У нас є великий досвід в оформленні банкету та оздобленні ресторану. Перед початком роботи наші співробітники з’ясовують побажання клієнтів. Потім вони приймаються за роботу. Декоратори і дизайнери прикрашають банкетний зал повітряними кулями, квітковими композиціями. Результат подобається і молодятам, і гостям. Тому урочиста подія проходить так, як запланувала закохана пара!

Весільна тераса в ресторані

Якщо Ви плануєте орендувати зал на весілля, зверніться до нас! Для такої мети ми пропонуємо клієнтам відзначити свято на панорамній терасі. Це майданчик, розташований на даху готелю «Швейцарський». Вона частково засклена. На терасі можна відзначати свято навіть в погану погоду. На майданчику створені ідеальні умови для проведення урочистого заходу. Це величезний стіл зі стільцями, унікальні декоративні елементи, квіткові композиції, живі рослини і затишні куточки для відпочинку.

Організація весільних торжеств – один з наших напрямків. У нас можна весело і незабутньо відзначити свято на панорамній терасі. З майданчика відкривається вид на старовинний Львів. Це церкви, тихі вулички, місцеві визначні пам’ятки. Під час перебування на панорамній терасі молодята і гості знаходяться в іншому світі. Все навколо наповнене любов’ю, романтикою і щастям. Люди це відчувають і дарують позитивні емоції. Вони вітають молодят, танцюють і веселяться!

Якщо Вам потрібна допомога в організації весілля, довіртеся нам! Ми прикрасимо панорамну терасу відповідно до побажань клієнтів і з урахуванням нинішніх тенденцій. Щоб гості не нудьгували, під час свята буде звучати приємна музика. На столах ми розмістимо декоративні композиції. Також на терасі буде встановлена красива арка. Це невід’ємний атрибут весілля, що надає торжеству особливого значення. Арка підкреслює романтичну атмосферу свята і вносить в обстановку незвичайні акценти.

Банкетний зал для проведення весілля на панорамній терасі – прекрасне рішення, яке подобається багатьом молодятам! Ви ним можете скористатися, звернувшись до нас. Ми вислухаємо Ваші побажання щодо оформлення навколишнього простору і втілимо їх в реальність. Весілля, проведене на даху львівського ресторану, запам’ятається назавжди. Це будуть приємні спогади і щасливі моменти, про які закохане подружжя надалі розкажуть своїм дітям.

Оренда залу на весілля в ресторані «Валентино»

День одруження – подія, яка повинна пройти найкращим чином! Для цього майбутній чоловік і жінка шукають весільні банкетні зали в інтернеті. Якщо Вас цікавить таке питання, віддайте перевагу нашому закладу. Ми знаємо, що Вам точно сподобається! Це італійський ресторан «Валентино», в якому подаються смачні і вишукані страви. Щоб гості залишилися задоволені, можна замовити щось особливе. В меню ресторану входять різноманітні страви. Наприклад, італійська м’ясна закуска, лососева ікра, оригінальні салати і сир Камамбер, запечений в білому вині.

Весільний банкетний зал в ресторані «Валентино» – унікальне місце, в якому можна весело відзначити свято. Ми про все подбали. У залі створена обстановка, що розташовує до святкового настрою. Тому гості себе комфортно почувають і насолоджуються часом, проведеним в нашому закладі. У банкетному залі розташований великий стіл, достатня кількість стільців і диван. Тут може розміститися багато гостей. У залі панує урочиста обстановка. Її підкреслюють оригінальні світильники, оздоблювальні матеріали, декоративні композиції.

Замовивши весільний банкетний зал у нас, Ви не помилитеся! У ресторані «Валентино» панує незвичайна атмосфера. У нашому банкетному залі кульмінаційна частина вечора пройде в кращих традиціях. Вам сподобається рівень обслуговування, навколишнє оточення і наше різнопланове меню. На окрему увагу заслуговує винна карта. У ній представлені алкогольні напої, створені з кращих сортів винограду. У винній карті є червоне, біле, рожеве вино. Перед весіллям можна підібрати те, що більше подобається молодятам!

Місця для романтичних прогулянок

Весілля у Львові – маса позитивних емоцій і вражень. У старовинному місті є багато цікавих місць, пов’язаних з романтикою. До них відноситься:

лава закоханих – така відома пам’ятка знаходиться недалеко від готелю «Швейцарський». На лавці закоханих молодятам потрібно обов’язково посидіти. Існує легенда, що під час таких дій серця двох людей назавжди з’єднуються. На лавочці можна посидіти в день весілля і зробити пам’ятне фото. Воно буде нагадувати про цей значний день;
світломузичний фонтан закоханих – оригінальна композиція, безпосередньо пов’язана зі світлими почуттями. Вона виконана у вигляді хлопця і юної дівчини, які хочуть взятися за руки. Автор проекту постарався і створив унікальну композицію. Для поліпшення її зовнішнього вигляду в темний час доби передбачено світломузичне оформлення. Коли сонце ховається за горизонт, починається дивовижне шоу;
Шевченківський гай – сюди можна піти на наступний день після весілля. Шевченківський гай є відомою пам’яткою Львова. У музеї під відкритим небом розташовано декілька етнографічних зон. Тут можна побачити унікальні пам’ятки архітектури, кузню, вітряк. У парку молодята гуляють, тримаючись за руки, і розглядають все навколо. Вони потрапляють в колоритний світ українського села, в якому панує особлива обстановка;
Стрийський парк – старий парк, що має національне значення. Його спроектував головний садівник Львова. У Стрийському парку є верхня тераса і лісопаркова зона. Тут можна помилуватися лебедями на ставку, побачити унікальні рослини, приємно провести час в оранжереї. У парку панує умиротворена і спокійна атмосфера. Молодята можуть погуляти по алеях і насолодитися навколишнім оточенням.  
Допомога в організації весілля

Щоб урочистий захід пройшов відмінно, потрібна попередня підготовка. Ми надаємо допомогу в організації весілля, виходячи з запитів клієнтів. Під цим мається на увазі прикраса банкетного залу в ресторані «Валентино». Такий процес проводиться максимально якісно. Дизайнери розробляють незвичайні ідеї і втілюють їх у життя. В якості прикрас використовуються декоративні композиції, повітряні кулі. Результат роботи молодят повністю влаштовує. Вони розуміють, що їхнє свято пройде яскраво і відповідно до намічених планів!

Якщо Ви хочете провести церемонію весілля на панорамній терасі, це легко здійснити! Зв’яжіться з нами і розкажіть про свої побажання. Ми оформимо майданчик на даху ресторану з урахуванням Ваших переваг і тематики весільного торжества. Для цього у наших дизайнерів є досвід і знання. Декоратори оформляють панорамну терасу так, як хочуть молодята. Вони створюють незвичайну обстановку, наповнену щастям і яскравими фарбами. Для цього використовуються красиві квіткові композиції.

Наша допомога в організації весілля полягає не тільки в прикрасі залу і панорамної тераси. Ми виконуємо і іншу важливу роботу. Це організація банкету. Наші працівники пропонують гарне меню, готують смачні страви і сервірують столи. Також забезпечується обслуговування гостей на високому рівні. Це ключові чинники, завдяки яким урочиста подія проходить незабутньо. Гості нашого ресторану веселяться, танцюють і насолоджуються стравами. Вони проголошують тости і бажають молодятам щастя в житті!

Якщо Ви хочете цікаво і яскраво відсвяткувати весілля у Львові, скористайтеся нашою допомогою! Забронюйте затишний номер в готелі «Швейцарський» і проведіть дві години в римський парній. Замовте банкетний зал або орендуйте панорамну терасу. Також Ви можете скористатися послугами наших декораторів. Фахівці красиво оформлять навколишній простір і внесуть в нього незвичайні штрихи. Тому Ваше весілля нічим не буде затьмарене. День одруження стане найщасливішим, чарівним і незабутнім!