08 червня 2021

переглядів: 3667

UKRAINIAN WINE FESTIVAL/ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОГО ВИНА

UKRAINIAN WINE FESTIVAL/ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОГО ВИНА

11-13 червня у Львові на території Палацу Потоцьких (вул. Коперника, 15) відбудеться Ukrainian Wines Festival - перший в історії фестиваль українського вина. Найкращі винороби країни, українські експерти виноробства, власники фермерських господарств та професійні сомельє зберуться у Львові, аби кожен гість події зміг посмакувати вишуканим вином, смачною гастрономією та провести час у приємній та невимушеній атмосфері.
В ресторані «Валентино» є винний зал,  це невеличке, але дуже старовинне місце для проведення бенкетів та дегустацій, Його стіни покриті тонким шаром благородної павутини і порохом століть, викликають повагу і цікавість своїм виглядом.
Треба визнати, що про українське вино ще досить мало відомо у власній країні. Глобально, українському споживачеві досягнення вітчизняних виноробів невідомі, або майже невідомі. Проте останні наполегливі, одержимі та закохані у свій продукт!!! Визнаємо, їх не так багато, в сотню разів менше порівняно з Францією чи Італією, але з кожним роком стає все більше. І якісного українського вина, відповідно, теж. З метою популяризації українського вина та вітчизняних виноробів ми і проводимо фестиваль!
Тож створимо винну історію разом та доведемо, що гордитись українським вином це реалія сьогодення! До зустрічі 11-13 червня на Ukrainian Wines Festival в ресторані «Валентино». Проведемо для Вас вишукані дегустації українського вина, адже маємо хороші позиції в нашій карті вин, яка налічує понад 300 позицій вин з усього світу.
Щоб забронювати столик для дегустації чи гастро-вечері – телефонуйте будь ласка нам:
• +38 (097) 23 56 777
• +38 (032) 23 56 766