18 травня 2021

переглядів: 3614

У підземному переході на площі Митній замість торговельних павільйонів буде мистецька галерея. Це в 5-ти хвилинах ходьби від готелю «Швейцарський».

У підземному переході на площі Митній замість торговельних павільйонів буде мистецька галерея. Це в 5-ти хвилинах ходьби від готелю «Швейцарський».

Міський голова запропонував облаштувати в переході мистецьку галерею для молодих художників. «Ми вкладаємо великі кошти в громадський простір поруч. Тому треба переговорити з авторами цього проєкту — компанією „Рутенія“, щоб вони також дали свою думку щодо переходу, і ми зробили там класний мистецький простір», — зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, зараз тривають роботи з капітального ремонту території між вул. В. Винниченка й оборонним муром ансамблю Бернардинів і облаштування там нового громадського простору. Відповідно до історичного контексту, рів планують наповнити водою, яка рухатиметься по колу.

Буде надзвичайно цікавий мистецький простір тут організовано. Тож запрошуємо гостей в готель «Швейцарський», в якому вже незабаром готуватимемо нові та цікаві екскурсії. Львів – чудове місто для відпочинку з сім`єю чи з коханою людиною. Звісно, тут також потрібно згадати про терасу ресторану «Валентино», яка знаходиться на сьомому та восьмому поверсі готелю «Швейцарський».

Щоб забронювати номер зателефонуйте нам:
+38(032)240-37-77
+38(096)240-37-77

Також номер у готелі «Швейцарський» можна забронювати через сайт або написавши нам в соцмережах фейсбук та інстаграм. До зустрічі в найзатишнішому готелі Львова – готелі «Швейцарський».