04 жовтня 2022

переглядів: 821

Топ місця для освідчення закордоном

Топ місця для освідчення закордоном

І вона сказала «Так»: ТОП місця для освідчення закордоном

Усім відомо, що добре підібрана локація для освідчення в коханні, це передумова отримати таке бажане слово – ТАК!

Топ-10 найкращих місць в світі для освідчення в коханні від готелю "Швейцарський" ! 

Каппадокія, Туреччина

Небанальна Туреччина. Каппадокія – Поїхали з нами

Місцевість з дуже цікавим ландшафтом вулканічного походження, підземними містами, створеними у I тис. до н. е. і великими печерними монастирями, що з’явилися за часів ранніх християн. Національний парк Гереме та печерні поселення Каппадокії входять до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. А ще тут постійно відбуваються фестивалі повітряних куль.

Рим, Італія

NikiTour - Организация путешествий и свадеб в Италии - Рим

Руїни античного Форуму та Колізею, Ватикан з собором Святого Петра і численні музеї. Сикстинська капела і фрески Мікеланджело, а ще сотні прекрасних фонтанів. Романтичних місць і смачного вина у столиці Італії хоч відбавляй.

Тадж-Махал, Індія

Тадж Махал – найвідоміша культурна пам'ятка Індії

Мавзолей-мечеть в індійській Агрі був побудований за наказом нащадка Тамерлана, падишаха Шах-Джахана на згадку про кохану дружину. Вражаюча розмірами білосніжна будівля ювелірної роботи – мабуть, найбільш зворушлива і романтична пам’ятка у всій Азії.

Сент-Люсія

Сент-Люсия на карте мира: природа острова и его население, цены на жизнь,  климат, флаг

Острів має вулканічне походження, а тому більш гористий, ніж більшість інших островів Карибського моря. Сент-Люсія була відкрита Колумбом 13 грудня 1502 року у День Святої Люсії. Дикий острів з красивими пляжами і величними скелями – історія у дусі першовідкривачів.

Нью-Йорк, США

Туры в Нью-Йорк: что посмотреть. Путеводитель с ценами на отдых |  tripmydream

Ну що можна сказати про Нью-Йорк? Мекку всіх американських романтичних фільмів. Центральний Парк і карети, як у “Секс і місто”, висотні будівлі, навіть гучні вулиці і жовті таксі просякнуті урбаністичної романтикою.

Готель "Швейцарський", Львів, Україна

Готель "Швейцарський" | Swiss Hotel Lviv, Львов, Львовская обл., цена 2022,  описание, фото, телефон, адрес, сайт

 

О Львів... Місто кохання, ароматної кави і шоколаду, місто, яке полонить Ваше серце назавжди. Місто смаколиків та вуличних шоу, прогулянок вузькими вуличками, та насолоди архітектурними памятками... Для того, щоб по-справжньому відчути смак Львова гостям або закордонним партнерам потрібно, перш за все, обрати правильний готель. Чотирьохзірковий Готель Швейцарський розташований у серці Львова на перетині культурного та розважального життя Львова. В хвилинах ходьби від Площі Ринок, Проспекту Свободи, Міської Ратуші, Львівського Оперного Театру, Палацу Потоцьких, т.і. Всі номери готелю оформлені в стилі сучасної класики. Стильне виконання в нейтральних тонах з наявністю класичних елементів і фактурного текстилю - чудове поєднання зручності і витонченості. Ресторан Валентино з оглядовою  терасою славиться високою італійською  кухнею і по-праву вважається популярним серед львів'ян. По-швейцарськи бездоганний та доступний відпочинок у Львові — це  відпочинок в готелі Швейцарський.

Сідней, Австралія

Доставка грузов из Австралии и в Австралию | Перевозка и Доставка

Місто, відмое своїм оперним театром, мостом Харбор-Брідж і численними пляжами. Житлові квартали великого Сіднея оточені національними парками. Берегова лінія – уся в затоках, бухтах і островах. А ще Австралія настільки далеко від нашого материка, що виконавши такий шлях разом, до заручин залишиться зовсім трохи.

Санторіні, Греція

Вокруг света: остров Санторини, Греция

Це група островів неймовірної краси в Егейському морі: білосніжні будинки, яскраві сині дахи, куполи і віконниці, грецька кухня, шикарний краєвид і відомий вулкан. Найближчий до Східної Європи варіант у нашому переліку.

Родос, Греція

Туры на РОДОС, ГРЕЦИЯ 2021 ☀️ купить горящие путевки на отдых в Родосе от  Coral Travel
Родос – острів, що знаходиться у південно-східній частині Егейського моря. Він відомий як «острів лицарів», «острів троянд» і як батьківщина знаменитого Колосса Родоського, який був одним із семи чудес світу. Міф про заснування острова дуже поетичний. Родос виник із моря завдяки Богу сонця. Він, зачарований його красою, безперестанку обласковував улюблений острів сонячним золотим промінням, благословляючи його, і кожне його благословення перетворювалося на троянду. Так з'явилася назва "острів троянд".

Потрапивши на Родос, обов'язково знайдіть час, щоб ознайомитися з історичною спадщиною острова. Завітайте до популярної у туристів гори під назвою Цамбіка.

Париж, Франція

ПАРИЖ - Що цікавого? | Моя ЄвропаМожна сказати, що робити пропозицію в Парижі – банально до неможливості. Але так говорять тільки ті, з ким цього не траплялося. Набережна Сени, Ейфелева вежа, фондю у маленькому ресторанчику, келих вина в Тюільрі. Місце, в якому хочеться зробити пропозицію якщо не людині, то, як мінімум, місту.

Мрій, плануй, кохай і подорожуй разом з готелем "Швейцарський"

Більше новин – на нашому Телеграм каналі.