08 серпня 2021

переглядів: 3873

ТОП львівських закладів, які просто знайти

ТОП львівських закладів, які просто знайти

Тут вистачає різних арт-просторів, кафе, ресторанів, які годяться для ділових зустрічей, відпочинку з друзями або ж романтичного побачення. Водночас заклади не втрачають свого традиційного призначення – нагодувати гостя, пропонуючи йому смачну їжу.

У Львові вибудовувалась must-see програма для туриста. Обов’язково скуштувати одну з наливок у «П’яній вишні», плавно перейти від запаху вишневої настоянки до ароматів кави, зазирнувши у «копальню» неподалік, і, гуляючи львівською бруківкою, впевнено йти в інші заклади із своїми програмами….

Львів’яни теж часто беруть участь у таких вилазках – поглянути на концепцію чергового кафе, скуштувати нову страву, але зазвичай, в кожного є власна карта улюблених закладів.

Безперечно, у гонитві за першістю, львівські ресторатори перевершують один одного. В цьому різноманітті смаків і трендів часто можна не помітити по-справжньому цікаві місця та особливі заклади.

Ми підібрали декілька таких вам – на замітку.

1) Ресторан "Валентино" при готелі "Швейцарський" - це справжній куточок Італії  в самісіньькому центрі Львова. На вихідних тут лунає жива музика: саксофон, скрипка, гітара, фортепіано, флейта.  Готують страви італійської, європейської та української кухонь. Це справді той ресторан в який Вам варто завітати, адже тут є панорамна тераса на даху готелю та винний погріб, де сомельє зможе порекомендувати Вам вино зі своєї колекції. 

Якщо шукаєте заклад, де у Львові можна поснідати рано-вранці? ми маємо для Вас відповідь - в ресторані "Валентино" готують сніданки з 8:00 –11:00

Уранці в номері сервірується сніданок.

Вартість континентального сніданку становить 400 грн. з особи, для дитини віком до 6 р. - безкоштовно, для дитини віком від 6 до 12 р. - 200 грн. Запрошуємо також скористатися окремою пропозицією-спеціального сніданкового меню.

2) Гранд-кафе "Леополіс" - це кав`ярня на місці колишнього кафе "Ратуша"  в центрі Площі Ринок в міській ратуші;

3) Ресторація "Бачевських" - це ресторан галицької кухні, в якому Вам запропонують кільканадцять видів наливок та настоянок;

4)Dr.Ink - це бар, який точно стане для Вас відкриттям. Тут готують як класичні так і авторські коктейлі, які не залишать Вас байдужим!