29 жовтня 2023

переглядів: 1303

Топ-10 ресторанів з дитячими кімнатами у Львові

Топ-10 ресторанів з дитячими кімнатами у Львові

 

Готель "Швейцарський" завжди прагне бути корисним для своїх гостей, тому ми визначили та підібрали перелік закладів у Львові, в яких облаштували дитячі кімнати чи куточки з іграшками, а також розробили меню для діток.

Це чудова ініціатива готелю "Швейцарський" зробити перебування для сімей з дітьми ще більш комфортним та приємним. Відкриваючи для дітей дитячі кімнати та куточки з іграшками, готель надає батькам можливість відпочивати, знаючи, що їхні діти зайняті та щасливі. Давайте розглянемо деякі заклади у Львові, де вже існують дитячі куточки та дитяче меню.

Ресторан "Valentino" - Ресторан "Валентино"

Ресторан "Valentino", який розташований у готелі "Швейцарський", піклується про наймолодших гостей. Тут існує дитячий куточок з іграшками та розвагами, де діти можуть грати та розважатися, поки батьки насолоджуються смачними стравами. Крім того, в ресторані "Valentino" є спеціальне дитяче меню з різноманітними стравами, які обов'язково сподобаються маленьким гурманам. Заклад розташований у центральній частині Львова і має терасу з чудовим видом на місто. Крім того, у ресторані є можливість комфортного відпочинку з дітьми, адже там зручний заїзд для колясок, пеленальний столик, дитяча кімната з іграшками та мультфільмами. 

Локація: вул. Нижанківського, 20, Львів

Заклад працює з 08:00 до 22:00 

Посилання на сайт ресторану:  https://valentino.lviv.ua/ 

Посилання на інстаграм ресторану: https://www.instagram.com/valentino__restaurant/

Посилання на фейсбук ресторану: https://www.facebook.com/ValentinoLviv 

 

Ресторан DeMandjaro

Ресторан DeMandjaro - фабрика здорової їжі, розташований  в центрі Львова. Тут можна скуштувати найсмачнішу італійську піцу, пасти, салати, млинці, вишукані десерти та італійське морозиво власного виробництва. В ресторані є три поверхи та окрема прозора дитяча кімната  з іграшками, розмальовками, високими дитячими стільцями, м’якими кріслами, пеленальним столиком та телевізором з мультиками. Для найменших відвідувачів є окреме дитяче меню. В ресторані  проводять  дитячі свята з майстер-класом по приготуванню піци.

Локація: вулиця Галицька, 10, Львів

Заклад працює з 09:00 до 22:00

Піцерія «ДеМанджаро» на Галицькій, Львів, вул. Галицька, 10, Контакти: +38  (032) 275 70 29

 

Ресторан «Delice»

Заклад розташований у Стрийському парку при готелі, у ньому пропонують страви французької кухні. Окремого дитячого меню немає, однак є дитяча кімната з іграшками і телевізором. Також є можливість домовитися про послуги няні.  

Локація:  вулиця Уласа Самчука, 8, Львів

Заклад працює з 09:00 до 22:00

DELICE, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС — контакти, адреса, телефон — Львів |  Dlab

 

SOWA

Цікавий заклад в центрі Львова, в якому основною фішкою є бельгійські вафлі з різноманітними начинками, однак тут можна пригоститися також супами, салатами, десертами чи різними напоями.

Для дітей у закладі облаштували дитячу кімнату з приладдям для малювання та іграшками.

Локація:   вулиця Староєврейська, 40, Львів

Заклад працює з 10:00 до 21:00

Ресторан Sowa в городе Львів

 

Львівська майстерня шоколаду

У центрі Львова розташована семиповерхова шоколадна фабрика, де можна поласувати справжнім львівським шоколадом та різними напоями, які сподобаються не лише дорослим, а й дітям.

У майстерні також можна придбати різноматні види цукерок та шоколаду з собою. 

Локація: вулиця Січових Стрільців, 5, Львів

Заклад працює з 10:00 до 20:00

львівська майстерня шоколаду ціни

 

Кав'ярня «Glory cafe»

У центрі Львова посмакувати кавою зі смачними десертами можна у кав'ярні «Glory café», де облаштували дитячу кімнату з іграшками, щоб з розмовами дорослих діти не нудьгували.

Там також є дошка для малювання та телевізор. Дитячого меню в закладі немає, однак маленькі відвідувачі зможуть поласувати десертами, супами чи сендвічами. 

Локація:  площа Міцкевича, 1, Львів

Заклад працює з 09:00 до 00:00

Glory cafe, Львів, площа Міцкевича, 1 ᐈ послуги, відгуки, адреса, карта,  телефон | List.in.ua

 

Ресторан «Українське подвір’я»

У меню ресторану смачні страви української кухні, в якому можна обрати перші та другі страви, десерти й різні напої. У закладі є окрема дитяча кімната з іграшками, стільчиками для годування, розмальовками та гойдалкою.

Окремого дитячого меню немає, але ресторан пропонує різноманітний вибір страв, які підійдуть також наймолодшим відвідувачам. 

Локація: вулиця Михальчука, 1, Львів

Заклад працює з 10:00 до 20:30

Ресторан ресторан в центрі Львова-гриль барбекю Українське подвір'я в місті  Львів

 

Голодний Микола

Якщо ви хочете скуштувати добру локальну кухню, продегустувати галицькі наливки чи самогон та провести час у затишній інтимній атмосфері, Голодний Микола – вибір для вас!

Микола може й голодний, але ви та ваші діти точно такими не залишитеся. У ресторані є власні пекарня та броварня, і навіть ставок із фореллю.

Діти тут будуть, як у раю: на подвір’ї вони набігаються на дитячому майданчику, витратять усю свою енергію на гойдалці та лазанці, відпочинуть у дитячому кутку  іграшками та розмальовками, і врешті поповнять запаси сил стравами зі спеціального дитячого меню.

Локація: вулиця Стрийська, 352, Львів

Заклад працює з 11:00 до 22:00

Ресторан «Голодний Микола» Львів: ☎телефон, ◉адреса, відгуки, фото

 

Сім поросят

Національні страви та наливки власного виробництва. Тут ви скуштуєте борщ із салом або домашню зупу, фіглі від шефа чи печену бараболю. А ще, повністю поринете в українську народну атмосферу, побачите автентичні предмети побуту, розписаний посуд та оригінальний український одяг.

Для вашої дітвори в закладі організували окрему кімнату з іграшками та дошкою для малювання і пригостять їх стравами з дитячого меню – основними стравами, салатами та десертами.

Локація:  вулиця Уласа Самчука, 8, Львів

Заклад працює з 11:00 до 21:30

Ресторан «Сім поросят» Львів: ☎телефон, ◉адреса, відгуки, фото

 

Fugazzeta

Затишна атмосфера, смачне та різноманітне меню. Для дітей виділено 2 окремі кімнати, для старших та менших, щоб усім було цікаво.

Локація: проспект Червоної Калини, 66а, Львів

Заклад працює з 10:00 до 22:00

Fugazzeta — смак великих відкриттів