28 жовтня 2021

переглядів: 3910

Swiss Hotel приймає мусульман

Swiss Hotel приймає мусульман

Swiss Hotel завжди готовий обслуговувати гостей з різних країн. І у нас є спеціальна пропозиція для мусульманських гостей.

Готель у Львові для арабів у центрі - готель "Швейцарський"

Готелі України знаходяться у найважливіших туристичних містах, а це міста (Київ – Львів – Одеса). Україна є другою за величиною у Східній Європі. Вона межує з Російською Федерацією на сході, Білоруссю на півночі, Польщею, Словаччиною та Угорщиною на заході, Румунією та Молдовою на південному заході, а також із Чорним та Азовським морями на півдні. Україна також є членом Співдружності Незалежних Держав. Тому в цій статті ми розповімо Вам де знаходиться найкращий готель, який ми вважаємо підходящим для арабського туриста, чи то з точки зору розташування, чи інших характеристик: це {Київ, Львів, Буковель чи Одеса?}.

Незважаючи на пандемію, Україна цього року приймає рекордну кількість гостей із Саудівської Аравії, Об'єднаних Арабських Еміратів та Кувейту. З Києва запущено додаткові рейси до арабських країн, а туристи з цього регіону буквально заповнили центри великих українських міст. Готелі терміново переобладнали номери, а ресторани змінюють меню та перекладають назви страв арабською і наш ресторан "Валентино" не вийняток - ми маємо меню арабською мовою, маємо працівників, які розмовляють арабською мовою та знають усі особливості обслуговування гостей з мусульманських країн.

Більшість арабських туристів спочатку прилітають до Києва, потім їдуть до нас у Львів, а звідти до Карпат. Ще минулого літа Україна запровадила безвізовий режим для громадян Саудівської Аравії, Бахрейну, Кувейту та Оману, а півроку тому Київ та Ер-Ріяд підписали угоду про повітряне сполучення. Тепер із цієї арабської країни в Україну літають десятки прямих рейсів на тиждень.

"Мені подобається Україна. Хороша їжа, зелені дерева, ліси", – каже один турист.

"Мені дуже подобається. Я приїхав із сім'єю на кілька днів. Після Києва ми поїдемо в гори", – зазначає другий.

В Україну арабські туристи здебільшого їдуть на шопінг: їх залучають невисокі ціни та широкий асортимент. А далі гості з Перської затоки найчастіше вирушають у західні регіони України: Львів та Карпати.

Арабські туристи кажуть, що після сорокаградусної спеки вони у захваті від місцевого клімату.

Усі автомобілі у Львові наразі орендовані саме арабськими туристами. Вони також люблять кататися на туристичних трамваях, але особливою популярністю користуються прогулянки в кареті з кіньми.

Але справжня екзотика арабів – Карпати, українські гори.

За останні декілька місяців Україна прийняла понад 35 тисяч туристів із країн Перської затоки. У Державному агентстві розвитку туризму порахували: у середньому такі гості за 7 днів залишають у країні близько трьох тисяч доларів. Причина їхнього інтересу до України очевидна: раніше арабські туристи для відпочинку обирали переважно країни Західної Європи, які для них зараз закриті через карантин. А ось Україна – навпаки, відкрита.

Рекомендуємо відвідати готель "Швейцарський" у Львові.