08 жовтня 2021

переглядів: 3755

Салон краси "Маска" на вул. Князя Романа, 20

Салон краси "Маска" на вул. Князя Романа, 20

 

Beauty salon Mask (Маска) — не просто перукарня. Це багатопрофільний б'юті-центр, у якому є все. Ми руйнуємо стереотипи, поєднавши у єдиному просторі найпопулярніші послуги краси для дівчат і деякі послуги ля чоловіків.

 

У нас:

  • Безпечний манікюр та педикюр у Львові. Класичний обрізний та апаратний, покриття гель-лаком, нарощення, укріплення, дизайн. Зробимо усе, щоб твої пальчики були доглянутими й виглядали саме так, як ти забажаєш.

  • Перукарські послуги у Львові — чоловічі, жіночі та дитячі стрижки будь-якої складності. А також накрутки, весільні зачіски, фарбування, укладки, плетіння, доглядові процедури.

  • Косметологія у Львові— чистки, пілінги, ін'єкційні процедури та багато іншого. Ми знаємо, як підібрати правильні засоби, дамо рекомендації щодо домашнього догляду та поділимося секретами, як завжди виглядати ідеально.

 

А також корекція та фарбування брівок, створення образу на святкові події, перманентний макіяж та багато іншого для твоєї краси. 

 

Для економії твого часу, наш салон краси у Львові пропонує комбіновані процедури: у 4 руки. Зачіска + мейк, манікюр + педикюр — отримуй максимум за мінімальний час!

Обирай салон краси “Маска” та насолоджуйся часом, проведеним тут!

Ми знаємо, що вибрати салон краси — надзвичайно складно. Адже хочеться бути впевненим у безпечності процедур, високій кваліфікації майстрів та якості фінального результату. Спектр послуг, ціни, відгуки, фото — скільки усього доводиться переглянути, перш ніж остаточно вирішити, який салон у Львові підійде саме вам! Щоб полегшити це завдання, розповімо про наші найважливіші переваги, якими ми пишаємося.

 

Зараз ми розкажемо, чому потрібно обрати саме салон краси "Маска": 

 

  • Усі beauty-процедури, про які Ви мрієте. У нас є послуги нігтьового сервісу, візажу, косметології. Вам більше не доведеться їздити у різні кінці міста, щоб зробити манікюр, пофарбуватись чи зачіску. З нашими Чарівними майстрами Краси Ви економите власний час. Оберітьь відпочинок і насолоду і довіртеся майстрам салону краси в центрі Львова  - "Маска"! 

  • Кваліфіковані майстри. Наші Чарівниці Краси знають, що потрібно саме Вам. Ми дуже ретельно будуємо команду, тож кожен майстер — справжній профі власної справи. Забудь про невдалий make up перед побаченням чи крутою вечіркою у Львові, занадто темні брови чи неакуратно оброблену кутикулу. З нами такого точно не трапиться.

  • 4-рівнева стерилізація інструментів. Безпека клієнтів для нас — понад усе. Тож усі інструменти ретельно стерилізуємо після кожного використання, дотримуючись сучасних санітарно-гігієнічних норм. 

 

І, звичайно ж, тебе приємно здивують ціни. Скажемо по секрету: у центрі міста таких немає більше ніде. Манікюр — 180 грн, жіночі стрижки — від 350 грн! Ознайомся з повним прайсом за телефоном: +380982357987

 

Навчіться бути ніжною та яскравою кожного дня! Салон краси "Маска" при готелі "Швейцарський" справжній beauty-рай в центрі міста. Неймовірно чарівні та професійні майстри-дівчата чекають саме на Вас!