29 червня 2021

переглядів: 3740

Названо першого хедлайнера Leopolis Jazz Fest 2021 року

Названо першого хедлайнера Leopolis Jazz Fest 2021 року

Ритмічний дзвін годинника на ратуші, мелодійні дзвінки трамваїв, голоси і музика, що доносяться з вуличних кафе, луна кроків в затишних двориках ... Львів завжди звучить як джаз, Львів - це і є джаз!
Не дивно, що саме у місті Лева щорічно проходить легендарний джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest (до 2017 року - Alfa Jazz Fest), визнаний відомим британським виданням The Guardian одним з кращих джазових фестивалів Європи. І кожен раз це не просто подія, це - свято музики, особливої ​​атмосфери і неймовірних зустрічей з присмаком кави в самому розпалі літа.

Названо першого хедлайнер Leopolis Jazz Fest 2021 року
Співак також записав вітальне звернення до українців, в якому побажав усім залишатися здоровими і зустрітися з ним на фестивалі у Львові.
Одним з хедлайнерів Leopolis Jazz Fest 2 021 стане володар чотирьох премій Греммі британський співак Seal.
Як повідомили організатори фестивалю на сторінці в Facebook, Seal виступатиме 25 червня 2021 року на Сцені ім. Е. Рознера.
"За свою видатну кар'єру, яка налічує понад два десятиліття, лондонський мультиплатиновий співак і сонграйтер Seal зосередився на творчому прагненні: висловити повне відчуття любові через пісню", - відзначають організатори Leopolis Jazz Fest.
Відомий своїм неповторним хрипким баритоном і класичним написанням пісень, Seal досяг успіху в багатьох музичних жанрах. Його м'який тембр, який звучить у хітах "Crazy" і "Kiss from a Rose", швидко закріпив за ним статус шанованого співака.
За ці роки Seal розширив свій вплив завдяки великій кількості авторської музики і емоційним обкладинках, а також отримав безліч премій Греммі і продав більше 30 мільйонів альбомів по всьому світу.
Seal також записав вітальне звернення до українців, в якому побажав усім залишатися здоровими і зустрітися з ним на ювілейному фестивалі у Львові.
Також співака добре знають, як колишнього чоловіка німецької супермоделі Хайді Клум завдяки їх бурхливому роману і гучного розставання (2004-2012). Ще довго після розлучення співак носив обручку, аргументуючи це тим, що до цих пір любить Хайді Клум.
Готель «Швейцарський» продовжить джазове задоволення. У нас ви зможете відпочити після всіх вражень і подій, насолодитися стравами, приготованими шеф-кухарем і помилуватися неймовірним видом Львова з розташованого на даху готелю «Valentino Roof terrace».
Приїжджайте в львівське літо - туди, де свято життя, де гостинність і радість, де кава, любов і джаз!