03 серпня 2021

переглядів: 4044

Найромантичніший ресторан в центрі Львова - ресторан “Валентино”

Найромантичніший ресторан в центрі Львова - ресторан “Валентино”


Львів – напевне найромантичніше місце України, кожна вуличка старенького наче промовляє «Я тебе кохаю». У Львові можна знайти безліч романтичних кафе та ресторанів для двох закоханих сердець і серед них ресторан «Валентино». Плануєте незабутнє романтичне побачення – тоді Вам неодмінно потрібно до до нас завітати. 

«Валентино» - це романтична назва невеличкого львівського ресторанчику, повністю виправдана незабутньою обстановкою інтер’єру – місце, де серця двох б’ються в унісон з горнятком смачної кави та найсмачнішим десертом «Наполеон».

Ресторан має свою витончену атмосферу для побачень і затишних розмов за чашкою зігріваючого напою. Порадуйте себе і близьку людину, щоб зробити день ще яскравішим.

В літній час на даху готелю «Швейцарський» працює панорамна тераса. Навіть якщо за романтичними розмовами закохані засиділися до вечора – не страшно, на терасі вас зігріють теплі пледи та обігрівачі, які обладнані по периметру всієї тераси. Ресторан «Валентино» надає можливість не лише насолодитись смачними напоями з кавових зерен, але й скуштувати страви італійської, європейської та української кухонь.

До зустрічі в ресторані «Валентино»!
Щоб забронювати столик – телефонуйте будь ласка нам:
• +38 (097) 23 56 777
• +38 (032) 23 56 766