29 липня 2021

переглядів: 4065

Найкращий ресторан з халяльною їжею у Львові

Найкращий ресторан з халяльною їжею у Львові

Східна кухня зберігає секрети кулінарів давнини і шанує мусульманські традиції. Шеф-кухар ресторану "Валентино" більше дізнався, що таке маркування «халяль» в меню закладів, більш докладно про всі деталі читайте в наших новинахт  на сайті ресторану "Валентино"
 
Термін «халяль» означає, що продукція вироблена у відповідності з усіма нормами ісламу, а значить - є не тільки «дозволеною», а й відповідає сучасним екологічним вимогам. Саме завдяки цій концепції халяльна кухня популярна у всьому світі серед людей різних національностей і конфесій. Львівский ресторан італійської кухні "Валентино", який знаходиться в центрі міста,  в меню якого є також страви інших національних кухонь, зокрема і української. 
Ресторан "Валентино" при готелі "Швейцарський" з радістю відкриває двері для всіх, хто шукає меню з халяльної їжі. З такими стравами можна ознайомитися в ресторані на першому поверсі ресторану або на панорамній терасі. В меню ви також знайдете страви з м'яса тварин, які не порушують мусульманську культуру харчування. Всі страви в ресторанах приготовлені за всіма стандартами НАССР. Наші кухарі можуть допомогти приготувати для Вас те, що Вам до вподоби. Офіціанти разом з меню покажуть наявність халяльного сертифікату. М'ясні страви на грилі з телятини і ягнятини тут теж завжди доступні.

Дещо з меню:

• Каре ягняти - (вагова) за100 грам 495 грн;
• Стейк Рібай - (вагова) за 100 грам 480 грн;
• Медальйони з телятини - 420 грн;
• Куряче філе в панчетті - 245 грн;

Адреса закладу:
м. Львів, вул. Нижанківського, 20

Щоб забронювати столик в ресторані в центрі Львова – телефонуйте будь ласка:

  • +38 (097) 23 56 777
  • +38 (032) 23 56 766