13 жовтня 2021

переглядів: 3920

Maska

Maska

Ми об’єднали найкращих майстрів Львова. Вони готові докласти будь-яких зусиль, аби ти відчула себе красивою, щасливою та впевненою в собі!

Великий вибір
Клієнти відзначають різноманітність ексклюзивних брендів і послуг. Якщо є б`юті проблема, знайдуться варіанти її вирішення. Креативні майстри, щодня аналізують тенденції, косметологи тестують останні розробки та нові косметичні продукти. Міжнародна акредитація, заходи безпеки, які вживаємо для того аби захистити наших клієнтів від коронавірусу вживаємо всіх заходів щоддо протидії поширенню COVID-19  та заходи, які підтверджують безпеку сервісу.

Якщо будь-яка нова модна технологія потенційно може нашкодити здоров'ю, вона не вводиться в послуги, незважаючи на її популярність.

 

Оцініть запис
По телефону можна записатися, проконсультуватися, отримати інформацію про послуги. Також вам допоможуть щоденні пости в соцмережах з роботами майстрів. Приходьте на консультацію, поговоріть з одним або декількома фахівцями і зробіть свій вибір. Відвідайте салон краси, розташований поруч. Якщо хочете записатися на комплекс процедур, можна організувати кілька послуг одночасно в один день. За традицією після першого візиту клієнту надається додаткова послуга. 

 
Подарунковий сертифікат салону краси у Львові 
Карта - це елітний подарунок. Її можна купити в салоні або з доставкою: +380982357987

 

Досягнення
Успіх бренду в людях, об'єднаних спільними цінностями. 


Ви не повинні бути ідеальними щодня, немов селебріті, але такими вас можуть зробити професіонали в салоні краси "Маска" у Львові!
Багато іміджеві характеристики невербальні. Зовнішні зміни дають впевненість, а впевненість - спокій. Не потрібно робити занадто багато. Зосередьтеся на тому, що зробить вас краще. Ми готові допомогти пересобрать особистий стиль в рамках того, що вам подобається, без нав'язування шаблонів. Думати - це головна компетенція наших майстрів, так як правильні рішення змінюють не тільки зовнішність, а й настрій.

Все, що любите робити в салоні, зніме стрес. VIP - це "віп" відчуття від послуг. Волосся насичуються сироватками і кольором. Руки, ноги ретельно очищаються. Ви не встигнете втомитися, якщо манікюр, педикюр зроблять одночасно. 

 
Знижки та відгуки

 
Дорого?
Вас повинна насторожити занижена ціна. Сьогодні на ринку великий вибір косметики та обладнання, які можуть тільки мати гарний вигляд, при цьому мати невідповідну якість, бути небезпечними, але мати вигідну ціну. Разом з тим ціни в салоні краси Маска не вище, ніж в аналогічних салонах Львова та інших міст України. У нашому салоні представлена ​​люкс косметика; обладнання європейського, американського виробництва.

Залученість в навчання майстрів безпосередньо пов'язана з відсутністю плинності кадрів. У Домі краси "Маска" при готелі "Швейцарський" показником успіху є кар'єрний ріст. Фахівці вищого рівня є творчими директорами і технологами представництв престижних професійних брендів. 

 
Як створювався салон краси "Маска" у Львові?
Перший салон краси був відкритий в 2007 році. З перших днів і зараз - в команді є майстри, які більше 15 років працюють в салоні! Ми працюємо на цінностях, які є фундаментом бренду та основою нашої роботи. Тому ми і є одним із найкращих салонів краси у Львові в центрі Львова.

 
Філософія бренду
Дисциплінувати зоряний колектив не потрібно. Всі об'єднані спільною ідеєю. Закохані в професію майстри мають можливість дати клієнтам те, що вони хочуть. 

Навчіться бути ніжною та яскравою кожного дня! Салон краси "Маска" при готелі "Швейцарський" справжній beauty-рай в центрі міста. Неймовірно чарівні та професійні майстри-дівчата чекають саме на Вас!