16 липня 2021

переглядів: 3743

Львівський професор став лауреатом престижної швейцарської літературної премії

Львівський професор став лауреатом престижної швейцарської літературної премії

Про це Ігор Павлюк повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

"Щойно (у день своїх духовних покровителів – апостолів Петра і Павла (моє прізвище Павл-юк) отримав листа від журі "Швейцарська літературна премія 2021", який зокрема повідомляє, що я став її лавреатом за книгу віршів "Артанія" (Arthania: Selected Poems (USA, Dorrance_Publishing_Company), 2020 (вірші Ігоря Павлюка українською та англійською мовами. І "отримаю на церемонії нагородження у вересні цього року престижний приз", – написав Ігор Павлюк.

Готель "Швейцарський" завжди радий підтримати мистецькі та культурні ініціативи львів`ян. В готелі можна організувати коніеренцію, презентацію книг та творів мистецтва, дати інтерв`ю авторитетним ЗМІ. Наш готель в центрі Львова  вже встиг стати своєрідним майданчиком для об`єднання культурної, мистецької спільноти у Львові. Тож, якщо Ви шукаєте старовинний готель зі своєю багатовіковою історією - наш готель Вам ідеально підійде, адже кожен куточок цього чотирьохзіркового бутік готелю наповнений витворами мистецтва та деталями декору, які неймовірно підкреслюють таку своєрідну автентичність найрозкішнішого та найкращого готелю у Львові, що відзначають відгуки туристів з усього світу, які обирають наш готель.

Переклад з української мови здійснив Юрій Лазірко, редактори Хіларі Ширз, Ганна Косів. Передмову до книги написав лауреат Нобелівської премії з літератури Мо Янь.

Зазначимо, "Швейцарська літературна премія" − це нова грандіозна премія Швейцарії, створена для об’єднання людей з усього світу, обміну емоціями та вдосконалення мовної культури.

 

Ми знаходимось за адресою: м. Львів, вул. Князя Романа, 20
Щоб забронювати номер зателефонуйте нам:
+38(096)240-37-77
Також номер у готелі «Швейцарський» можна забронювати через сайт або написавши нам в соцмережах фейсбук та інстаграм. До зустрічі в найзатишнішому готелі Львова – готелі «Швейцарський».