18 серпня 2022

переглядів: 3899

Львівський готель під час війни адаптовується до умов та економічної ситуації яка склалася в Україні пропонуючи різноманітні акції та пропозиції

Львівський готель під час війни адаптовується до умов та економічної ситуації яка склалася в Україні пропонуючи різноманітні акції та пропозиції

З того часу, як ми запровадили різноманітні тарифи, акції, пропозиції, кількість бронювань значно зросла, тому ми адаптувалися до сучасних умов ринку та зосередилися на внутрішньому гостю. Це призвело до майже 70% зайнятості нашого номерного фонду.

Інші тарифи та акції можна переглянути за посиланням:

https://swiss-hotel.lviv.ua/uk/services/

Swiss Hotel у Львові пропонує знижку на проживання до кінця 2022 року.

Чим довше ви проживаєте в нашому готелі, тим менше ви платите! Ми гарантуємо знижку 30% на проживання при проживанні від 7 днів. Пакет довгострокового проживання – це надзвичайна можливість отримати всі переваги та заощадити на діловому візиті до Львова. Зі свого боку ми гарантуємо вам повну безпеку та дотримання всіх норм безпеки, чистоти в номерах, готелях та ресторанах, враховуючи всі рекомендації МОЗ та місцевої влади щодо дій у разі повітряної тривоги.

Цю відпустку або ділову поїздку можна організувати для вас максимально комфортно. Готель у Львові "Swiss Hotel" зробить Ваш відпочинок ідеальним, як Ви його бачите! До ваших послуг: СПА, центр краси «Маска», ресторан італійської кухні «Валентино» з панорамною терасою, винний зал, винний льох, VIP-зал з власною терасою з видом на площу Ринок, також можемо організувати для вас екскурсії: гастрономічна екскурсія , привабливі екскурсії в стилі середньовіччя, бароко, ренесансу, модернізму, ми створимо романтичний і розслаблюючий відпочинок і настрій, який перетворить ваше перебування в готелі на ваш рідний дім. Адже гаслом давно було і залишається – «Дім вдалині від дому».

Пропозиція діє при проживанні від 7 днів і включає:

до 30% знижки на проживання

сніданок - знижка 20%.

безкоштовний ранній заїзд та пізній виїзд (потрібне попереднє бронювання)

проживання дітей безкоштовне

Знижка 20% на послуги ресторану та бару*

Знижка 20% на послуги пральні

Два рази на сім днів відвідування римсько-турецької парної (по 2 години)

2 години безкоштовної оренди переговорної кімнати (потрібне попереднє бронювання)

безкоштовна парковка

дотримання стандартів безпеки та чистоти - ми максимально безпечні!

Напишіть нам або зателефонуйте нам і скористайтеся цією пропозицією.

Живи в нас сім днів безтурботного життя!

 

Ми знаходимося за адресою: вул. Князя Романа, 20

Щоб забронювати номер, телефонуйте нам:

+38(096)240-37-77

Ви також можете забронювати номер в готелі «Швейцарський» через сайт або написавши нам у Facebook та Instagram. До зустрічі в найзатишнішому готелі Львова - готелі "Швейцарський".

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ ДЛЯ БРОНЮВАННЯ, БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЦІН.

+380 322 403 777

info@swiss-hotel.lviv.ua