12 серпня 2021

переглядів: 3947

Куди піти у Львові в серпні? Українська пісня-2021/Ukrainian Song Project-2021 у Львові! Swiss Hotel

Куди піти у Львові в серпні? Українська пісня-2021/Ukrainian Song Project-2021 у Львові! Swiss Hotel

14 серпня 2021 року на “Арена Львів” зустрічайте ювілейний проект «Ukrainian Song Project/Українська пісня» у Львові! Цього разу на вас чекає вся історія музики за 30 років Незалежності України “Українська пісня 2021” і рекордна кількість учасників. Їдучи до Львова на фестиваль Ви завжди обираєте де зупинитися в центрі Львова. Ми запрошуємо Вас зупинитися в готелі "Швейцарський" в самому центрі міста Лева. Цьогоріч наш готель є партнером фестивалю Українська пісня-2021, що проходить на Арені Львів. Ми ідеальний готель для того, щоб приїхати з друзями та відпочити на повну, адже все, що потрібно - знаходиться якщо не в готелі, то поруч з нами. Обов`язково, зупинившись в готелі відвідайте панорамну терасу на даху - це найпопулярніше місце зустрічі туристів. Літній майданчик ресторану "Валентино" у Львові ще й популярний тому, що наша тераса знаходиться на даху готелю, звідки видніються усі найпопулярніші пам`ятки старовинного міста Лева. Готель "Швейцарський" у Львові - це перш за все якість, комфорт та відпочинок, безпека, а потім вже заклад для розміщення гостей. Ставите собі питання: Який готель у Львові обрати, який найкращий готель Львова, де переночувати в центрі, готелю з терасою на даху, історичний готель, кращий бутік-готель - маємо відповідь для Вас одним словом: "Швейцарський". Чекаємо Вас в домі, який знаходиться в далині від дому. 

За час існування «Ukrainian Song Project/Українська пісня»  посіла почесне місце серед національних премій і отримала неофіційну назву “Українське “Євробачення”. Минулого року  через карантинні обмеження вручення відбулося без глядачів. Тоді 5-річчя конкурсу відзначили телеверсією з залу Львівської опери. Однак цього року все буде інакше! У рік ювілею Незалежності нашої держави організатори готують неймовірне стадіонне шоу і прагнуть відтворити всі 30 років розвитку української музичної індустрії в одному концерті. Тому на глядачів чекають тільки перевірені часом хіти, які звучали для нас з початку 90-хх до останнього часу!

Національний проект “Українська пісня”-2021

Вже оголошені хедлайнери:  гурти «ВВ», «СКАЙ», «Без Обмежень», співачка Ірина Білик, співак MELOVIN. І це ще не все! Ближче до події цей зірковий список буде поповнюватись! 

«Глобальна ідея концерту 14 серпня - розповісти історію української музики за 30 років Незалежності України, - каже співзасновник та генеральний продюсер Національного проекту «Ukrainian Song Project/Українська пісня» Тарас Курчик. – Розпочинаючи від легендарного хіта рок-гурту «ВВ» «Весна», який гримів на початку 1990-хх, - і до хітів номер один наших днів. Звучатимуть пісні, які не просто стали хітами, а на яких зростали та продовжують зростати цілі покоління. Гасло нашого цьогорічного проекту: «Українська пісня» - історія народжує майбутнє!».

Такою самою залишається і головна мета проекту: відкрити нові імена вітчизняного шоу-бізнесу. Ще у травні почався прийом заявок від молодих та завзятих учасників. Таких знайшлося цілих три сотні. Кожна кандидатура розглядалася компетентним журі у складі:

  •  музичний журналіст і директор з розвитку премії YUNA Ігор Панасов,
  • музичний продюсер телеканалу «Україна» і «Музична Платформа України» Геннадій Вітер,
  •  музичний продюсер Вадим Лисиця,
  • співак MELOVIN,
  • генеральний продюсер «Ukrainian Song Project/Українська пісня» Тарас Курчик.

У результаті прискіпливого відбору було названо десять фіналістів, які візьмуть учать у гала-концерті. Серед них буде і той щасливчик, який разом з перемогою отримає запис і продюсування авторської композиції на FOXXSTUDIOS Вадима Лисиці, а також річну промоцію та менеджмент від конкурсу “Українська пісня”.

На особливу увагу заслуговує і сцена цьогорічного конкурсу, яка нагадує величезного птаха і гігантську цифру V, на честь ювілею “Української пісні”.

До того ж, вся Україна побачить телевізійну версію грандіозного концерту «Ukrainian Song Project/Українська пісня 2021» на каналі 1+1 до 30 річниці  Незалежності  . Партнер проекту Kontramarka.ua. Зустрічайте історію української музики наживо!

Щоб потрапити на концерт «Ukrainian Song Project/Українська пісня» у Львові, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Львова шукайте на нашому сайті.

Куди піти з друзями у Львові? На концерт «Ukrainian Song Project/Українська пісня»!

  1. Грандіозне видовищне шоу
  2. Неймовірне свято української музики
  3. Ювілейний концерт

Фіналісти «Української пісні 2021»:

  • АНЦЯ
  • JULINOZA
  • Semyokhina
  • ЛЕV
  • BORA
  • «GG Гуляй Город» (feat. Morphom)
  • Sowa
  • «Cry неба»
  • Маргарита Самойлова
  • MARLEN

 

Ми знаходимось за адресою: м. Львів, вул. Князя Романа, 20
Щоб забронювати номер зателефонуйте нам:
+38(096)240-37-77
Також номер у готелі «Швейцарський» можна забронювати через сайт або написавши нам в соцмережах фейсбук та інстаграм. До зустрічі в найзатишнішому готелі Львова – готелі «Швейцарський».