COVID-19

25 серпня 2020

переглядів: 3774

Інформація в зв'язку з пандемією коронавірусу (COVID-19) - доповнені правила скасування бронювання

Інформація в зв'язку з пандемією коронавірусу (COVID-19) - доповнені правила скасування бронювання

У готелі "швейцарський" можливе припинення роботи організації громадського харчування та інших послуг.

Ми постійно оновлюємо наші глобальні правила скасування бронювання відповідно до останніх змін у розвитку ситуації з COVID-19, а також всіма офіційними обмеженнями щодо поїздок або конференцій і пов'язаними з припиненням діяльності, карантином або самоізоляції та  заходами, введеними урядами різних країн.
 Наша мета - запропонувати гостям максимальну гнучкість і зручність планування.

Нижче наведені правила скасування бронювання, чинні в готелі "Швейцарський".
Індивідуальне бронювання:

Відносно існуючих бронювань, оформлених до 1 квітня 2020 року для перебувань до 31 серпня 2020 р з урахуванням постанов місцевих органів влади і особливостей, що накладаються видом юридичної особи готелю, допускається наступне:
- Безкоштовні зміни при наявності можливості і (або) з урахуванням різниці у вартості номерів.
- Безкоштовне скасування бронювання за наступним виключенням:
     ○ в разі внесення депозиту за вже оформлене бронювання ми надамо вам кредит на всю суму, яку можна буде використовувати для оплати наступного перебування в тому ж готелі протягом року з дати скасування бронювання.


Відносно нових бронювань, оформлених в період з 1 квітня по 31 серпня 2020 року з заїздом в будь-яку майбутню дату, допускається наступне:
- Безкоштовні зміни за 24 години до дати заїзду. Будь-які зміни здійснюються за наявності можливості і (або) з урахуванням різниці у вартості номерів
- Безкоштовна скасування за 24 години до дати заїзду.
    
    
Туристичні та ділові групи, зустрічі та заходи:
Відносно існуючих і нових бронювань для груп і (або) конференцій та заходів до 31 серпня 2020 року (або до дати закінчення дії обмежень на проведення масових заходів, накладених урядом) з урахуванням особливостей, що накладаються видом юридичної особи готелю, допускається наступне:
- Безкоштовні зміни при наявності можливості і (або) з урахуванням різниці у вартості номерів.
- Безкоштовна скасування не пізніше ніж за 24 години до дати заїзду, якщо конференцію або захід не можна перенести на більш пізній термін.
У разі внесення депозиту за вже оформлене бронювання ми надамо вам кредит на всю суму (за вирахуванням вже понесених витрат), який можна буде використовувати для оплати наступного перебування в готелі до 30 червня 2021 року або до дати, необхідної місцевими органами.


Відносно нових бронювань, оформлених з 1 вересня, застосовуються правила скасування бронювання, чинні в готелі "Швейцарський" на момент бронювання

(Звертайтеся безпосередньо в готель).

Гостям рекомендується звертатися в готель "Швейцарський" за телефонами: +380 322 403 777, що +380 962 403 777 або відправити лист на ел. скриньку: info@swiss-hotel.lviv.ua з питань термінового бронювання (якщо поїздка повинна відбутися в найближчі 72 години) або змінити або скасувати бронювання через наш веб-сайт, додаток або онлайн-форму на нашому веб-сайті.
Гості, які забронювали проживання через туристичні агентства онлайн або незалежних турагентів, повинні зв'язатися з агентом, через якого було здійснено бронювання, і з'ясувати, чи не було яких-небудь змін.

Ми дбаємо про вас і розуміємо, що пандемія COVID-19 ускладнила наше життя в безлічі аспектів, включаючи поїздки. Здоров'я та безпека гостей і раніше мають для нас першорядне значення.