20 березня 2023

переглядів: 579

Готелі Львова. Як вибрати готель у Львові, рекомендації

Готелі Львова. Як вибрати готель у Львові, рекомендації

Одне із найбільш поширених  запитань до екскурсоводів та гідів, коли обирають тур до Львова це: "Підкажіть, будь ласка, а який готель у Львові вибрати".

У Львові є безліч готелів, які  можуть бути вами обрані за різними вподобаннями: вигляд, колір, гаманець, в історичному центрі Львова і трохи далі від центру міста, готель, в якому є: економ, стандарт, покращений, люкс, королівський люкс. 

Якщо ви зупинитесь в готелі, який розташований в історичному центрі міста Лева, вам буде зручніше і ближче дістатись до усіх визначних памяток, які входять до всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, в цій частині міста багато парків, скверів для прогулянок. Вам не потрібно буде шукати маршрути в трамваях, тролейбусах, маршрутках, щоб дістатись до якоїсь святині. Ви в будь-який час можете повернутись до свого готелю, щоб відпочити, щоб відновити сили, пообідати, випити кави та посмакувати десертом, і після цього вже відправитися на ексскурсію містом. Варто також зауважити, що ціни на номери, послуги в готелях та ресторанах може бути трохи вищою ніж в закладах готельного господарства подалі від центру міста.

Готелі в центрі Львова знаходяться в 15-20 хвилинах їзди автівкою від головного залізничного вокзалу Львова. Це доволі близько, враховуючи те, більшість люксусових готелів знаходяться в центральній частині Львова. Можна зробити висновок, що це не так вже й далеко, як інколи буває у великих мегаполісах. Звісно в готелях, які розташовані за містом ціна є значно меншою ніж в закладах гостинності, які є центральними. Тому, якщо ви шукаєте більш бюджетний відпочинок - рекомендуємо обирати саме їх. Якщо ж ви шукаєте зручну локацію центральніше з паркінгом, дитячою кімнатою, смачним рестораном, панорамною терасою, елітним салоном краси - рекомендуємо обрати готель "Швейцарський". Цей готель розташований на вулиці Князя Романа, 20 та має чудову транспортну розв'язку для туристів , які приїхали туром до Львова.

Хочемо зауважити, що Ви можете розглядати цей готель, і як альтернативу хостелам та готелям 3*, бо тут є два номери категорії "стандарт-економ", які коштують дешевше. Вони для тих гостей, які хочуть відчути себе в розкішному королівському готелі "Швейцарський" але не  мають можливості оплачувати за королівський люкс, до прикладу. Номери цієї категорії мають такі ж самі зручності, як і інші кращі категорії: стандарт, покращений, напівлюкс, люкс, королівський люкс, єдине, що площа такого номеру є меншою від названих вище категорій. 

Номери. У кожному готелі може бути своя класифікація номерів, але ми розкажемо про категорії номерів в готелі "Швейцарський": стандарт-економ, стандарт, покращений, напівлюкс, люкс, королівський люкс.

"Стандарт-Економ" розміщення:

Номери Стандарт Економ ідеально підходять для гостей, які хочуть жити комфортно, але за менші гроші. Економ Стандарти менші за площею, однак оснащення номерів, як в номерах Стандарт. Номери обладнані одним двоспальним ліжком або двома односпальними ліжками. Конфігурація: одна кімната, ванна кімната, велике двоспальне ліжко, письмовий cтіл та крісло, класична шафа для одягу.

Площа    16 кв.м.


"Стандарт" розміщення:

«Дім вдалині від дому» в історичному Львові. Відпочинок зі смаком для пари або двох друзів у номері Стандарт в оазисі затишку готелю Швейцарський. Із світлих і просторих номерів відкривається вид на старе місто або внутрішні дворики. Конфігурація: одна кімната, ванна кімната, велике двоспальне ліжко або два окремих ліжка, письмовий cтіл та крісло, класична шафа для одягу.

Площа    21 кв.м.


"Покращений" розміщення: 

Розкіш відпочинку. Зручний та затишний номер Покращений – ідеальний вибір для гостей, подорожуючих по бізнесу. У цьому номері ви зможете відпочити в тиші та спокої. Конфігурація: одна кімната, ванна кімната, велике двоспальне ліжко або два окремих ліжка, письмовий cтіл та крісло, класична шафа для одягу.

Площа    28 кв.м.


"Напівлюкс" розміщення:     

Комфортабельний Напівлюкс великої площі ідеально підходить для бізнесу та відпочинку. Це райський куточок для релаксації та відновлення сил в спокійній атмосфері. Простора спальня та зона відпочинку дозволять максимально скористатися сучасними зручностями у класичному оточенні. Цей тип номеру чудово підходить для більш тривалого перебування. Конфігурація: одна кімната, відокремлена зона для відпочинку, ванна кімната, велике двоспальне ліжко, письмовий cтіл та крісло, класична шафа для одягу. 

Площа    43 кв.м.
 

"Люкс" розміщення:         

Відчути максимальний комфорт можливо в одному із наших розкішних люксів. Виконаний в сміливих та вишуканих кольорах, номер Люкс поєднує робочий простір з місцем для відпочинку. В основі дизайнерського рішення втілена особлива творча ідея - класична обстановка у поєднанні із сучасними технологіями. Конфігурація: дві кімнати, спальня, вітальня, ванна кімната, велике двоспальне ліжко, письмовий cтіл та крісло, класична шафа для одягу, диван.

Площа    33 кв.м.


"Королівський Люкс" розміщення:                                                   

Найбільший за площею номер в готелі, який складається з просторої вітальні з обідньою зоною на 4-х чоловік, розкішної спальні, і ванної кімнати з сучасним інтер’єром. 2 години в римській парній включено у вартість проживання.

Площа    52 кв.м.


Зазвичай, номери розраховані на 2 людини, але бувають і 3-х місні, і 4-х місні, хоча таких значно менше.

  • Ось такий невеликий екскурс готелем "Швейцарським" і його номерами. Маєте можливість переконатись, що в цьому готелі дійсно є номери на будь-який смак, під будь-яку потребу та з різною вартістю. Ми з колегами в Swiss Hotel Lviv із задоволенням підберемо той тур до Львова? те розміщення, гіда, екскурсовода, яке підійде саме Вам. Допоможемо вам також відсвяткувати День Народження у Львові, річницю весілля, заручини, розписку на Першій Панорамній Терасі міста Львова, яка розташована на даху готелю "Швейцарський".

Чекаємо Вас у Львові. Якщо Ви шукаєте собі цікавий тур до Львова, тоді бронюйте номер, який вам найбільше сподобався та приїжджайте до нашого славного міста в гості. 

Забронювати Стандарт-Економ в готелі у Львові;
Забронювати номер Стандарт в готелі у Львові;
Забронювати номер Покращений в готелі у Львові;
Забронювати номер Напівлюкс в готелі у Львові;
Забронювати номер Люкс в готелі у Львові;
Забронювати номери Сімейний Люкс в готелі у Львові;
Забронювати номер Королівський Люкс в готелі у Львові.


У нашому готелі бронюють проживання та тури до Львова з Києва, Вінниці, Кропивницького, Дніпра, Чернігова, Запоріжжя, Харкова, Херсона, Одеси, Миколаєва, Кривого Рогу, Берліну, Варшави, Каунаса, Рівного, Луцька, Тернополя, Житомира, Нью-Йорка, Лондону, Парижу та багатьох інших міст Європи та світу.