29 січня 2024

переглядів: 229

Готель "Швейцарський" рекомендує відпочити в львівському Аквапарку "Пляж"

Готель "Швейцарський" рекомендує відпочити в львівському Аквапарку "Пляж"

Вітаємо у Аквапарку "ПЛЯЖ" – світі відпочинку та розваг у серці Львова! Якщо ви шукаєте ідеальне місце для сімейного відпочинку, спортивних захоплень або просто хочете розслабитися та відновити сили, Аквапарк "ПЛЯЖ" чекає на вас. Відвідайте нашу головну сторінку, щоб дізнатися більше!

Незабутні Враження для Всієї Родини


Аквапарк “Пляж” — це найбільший критий аквапарк на Заході Україні, який поєднує у собі розважальний, спортивний та оздоровчий відпочинок. Загальна площа даного комплексу сягає майже 14 тис. м².
Система безпеки аквапарку спеціально розроблена комп’ютерним моделюванням, усі атракціони сертифіковані, а басейни обладнані найсучаснішими системами очистки води. Даний комплекс дивує не тільки своїми розмірами, а ще й кількістю різноманітних водних атракціонів, адже у розважальній зоні аквапарку “Пляж” є:  
* 10 Екстремальних гірок різної висоти та рівня складності; 
* 5 басейнів: дитячий, розважальний, басейни з протитечією та найбільший у західному регіоні 50-ти м. спортивний басейн; 
* Зона “Релакс” включає в себе: Козацька лазня; Римська лазня; Фінська сауна; Інфрачервона сауна; Аромалазня; Джакузі; Масажний кабінет 
* Кафе та бари; 
* Літня тераса (працює у літній період); 
* Хімічна лабораторія АКВАлаб, що слідкує за якістю води, перевіряє нашу воду кожні 3 години!


 

Релакс та Оздоровлення


Після веселих водних пригод, ви можете відпочити у нашій зоні "Релакс", яка включає Козацьку, Римську, Фінську та Інфрачервону сауни, а також Арома лазню та Джакузі. Не пропустіть можливість насолодитися масажем у нашому масажному кабінеті. (масаж по запису)


 

Фітнес-Центр "ПЛЯЖ"


Для тих, хто віддає перевагу активному відпочинку, наш фітнес-центр "ПЛЯЖ" пропонує два атлетичних зали, танцювальний зал, аеробний зал та фітнес-бар. За доступними цінами ви можете придбати разові відвідування або абонементи на місяць, півроку чи рік. Детальніше про ціни та абонементи читайте тут та тут.


 

Обов'язково відвідайте Аквапарк, коли будете у Львові


Аквапарк "ПЛЯЖ" розташований за адресою: м. Львів, вул. Кн. Ольги, 114. Ми працюємо для вас щодня! Актуальний графік роботи та контактну інформацію можна знайти на нашому сайті. Телефонуйте нам за номерами (032) 263 60 55 або (067) 373 71 73 і плануйте свій незабутній відпочинок вже сьогодні!