30 жовтня 2019

переглядів: 3903

Готель «Швейцарський» – затишні номери і бездоганний сервіс

Готель «Швейцарський» – затишні номери і бездоганний сервіс

Кращий готель в центрі Львова!

Наш готель розташований в туристичному місті, в якому є на що подивитися і чим помилуватися. Якщо Ви хочете зняти готель у Львові, віддайте перевагу нам. Наш готель розташований біля Площі Ринок. Це центральна площа, на якій зведено старовинні будівлі і ратуша. Вона є однією з головних визначних пам’яток міста. Тут можна побачити Чорну кам’яницю, скульптури античних богів, Львівську копальню і багато іншого. Ще на Площі Ринок можна купити незвичайний сувенір, який буде нагадувати про захоплюючу поїздку або про проведення ділового заходу.

«Швейцарський» – готель в центрі Львова на вулиці Князя Романа, в якому створені комфортні умови. До наших основних принципів відноситься забезпечення якісного сервісу, великий спектр спецпропозицій і відповідність європейським тенденціям. Наші двері відкриті для всіх. До нас приїжджають туристи, які вирішили цікаво провести час в історичному місті. Ми з радістю зустрічаємо ділових людей та надаємо для них конференц-зал. У нас відпочивають закохані люди і молодята, які нещодавно вступили в шлюб. Всіх гостей чекає приємна обстановка, смачні страви і хороша музика в ресторані.

Відпочинок для молодят в престижному готелі

Де провести першу шлюбну ніч або медовий місяць? У нас передбачений відпочинок для молодят, які цінують розкіш і бездоганний сервіс. Закохані пари заселяються в Королівський люкс. Тут панує чудова обстановка, що сприяє повноцінному відпочинку. Для неї характерна елегантність, аристократичність і сучасність. Час, проведений в президентських апартаментах, молодята ніколи не забувають. Вони згадують про щасливі дні з посмішкою на обличчі!

Романтичний відпочинок у Львові

У Вас є кохана дівчина і Ви хочете зробити їй сюрприз? Ми пропонуємо забронювати готель у Львові і подарувати другій половинці незабутні враження! На офіційному сайті готелю можна вибрати відповідний номер. У нас є різні номери, в яких створені умови для комфортного проведення часу. У пакет для закоханих людей входить проживання в номері, фруктова нарізка, шампанське. Також можна відвідати римську парну і відчути після цього прилив сил і енергії.

Романтичний відпочинок у Львові – безліч незвичайних і загадкових місць, які символізують любов. До них відноситься:

Високий замок – парк, що знаходиться на схилах Княжої гори. Він складається з двох частин. На нижній терасі розміщений будинок садівника і каштанова алея. На верхній терасі розташований оглядовий майданчик. З неї відкривається вид на історичне місто;
балкон закоханих – найромантичніше місце, розташоване на Площі Ринок. Воно оповите особливою енергією. Тут панують полум’яні почуття і радість;
вуличка Ференца Ліста – під час романтичного відпочинку у Львові обов’язково знайдіть це місце. Вуличка примітна тим, що її облаштував молодий львів’янин для коханої дівчини, яка раніше проживала в Англії;
лава закоханих – оригінальний виріб, розташований неподалік від готелю «Швейцарський». Лавка з зображенням левів з’єднує серця. Люди, які на неї сідають, назавжди залишаються разом;
фонтан закоханих – місце, наповнене романтикою. У центрі фонтану знаходиться скульптура, що символізує історію кохання українки та італійця. У темний час доби фонтан «оживає» і радує оточуючих неймовірним шоу.
Відпочинок для сім’ї з дітьми

Ви любите подорожувати і хочете ознайомитися з визначними пам’ятками старовинного міста? Пропонуємо зняти номер у Львові і не переживати про те, де Ви зможете переночувати і смачно поїсти. У нас створені чудові умови для дорослих і дітей. Під цим маються на увазі затишні номери, дитяча кімната, італійська і укранська кухня. Наші співробітники з радістю надають допомогу в організації дозвілля і пропонують цікаву розважальну програму. Вам потрібно лише розповісти, що Вам потрібно. Всі побажання будуть реалізовані!

Приїжджаючи до нашого міста, Ви можете ні про що не турбуватися. У нас передбачена послуга трансферу. Під нею мається на увазі перевезення пасажирів безпосередньо до готелю. У нашому розпорядженні є комфортабельний автомобіль Mercedes Viano. Трансфер здійснюється з аеропорту чи залізничного вокзалу. Ми дбаємо про те, щоб у постояльців готелю не виникли труднощі. Під час поїздки до готелю гості насолоджуються видами околиць і відпочивають. Вони прибувають на місце і розташовуються в затишному номері.

Відпочинок для сім’ї з дітьми – не проблема. У нас передбачені не тільки гарні номери, але і дитяча кімната. У ній створені відмінні умови для дітей різного віку. У приміщенні розміщені м’які меблі і велика кількість іграшок. Поки батьки перебувають в ресторані або на панорамній терасі ресторану «Валентино», діти грають в спеціально облаштованій кімнаті. За ними доглядає няня. Для діточок у нас передбачено цікаве меню. У нього входять корисні страви. Вони подобаються дітям.

Відпочинок у Львові: куди можна піти?

Щоб поїздка в наше місто запам’яталася надовго, зупиніться в готелі «Швейцарський». Ми створили для гостей прекрасні умови, тому відпочинок у Львові ніколи не забувається. У нас є стандартні номери, шикарні апартаменти, Люкс. Ви можете обрати перегляд пропозицій і підібрати варіант, який Вам підходить. З наших номерів відкривається чудовий вид на стару частину міста і на внутрішні дворики. У номерах є все необхідне для відпочинку: зручні ліжка, меблі, плазмові телевізори, кондиціонери, міні-бари. Також передбачається доступ в інтернет, сейф, кабельне телебачення.

Відпочиваючи у Львові, проведіть час цікаво і з користю. У нашому місті є багато місць, які обов’язково потрібно побачити. Під ними мається на увазі:

ратуша – будівля, в якому розташована адміністрація міста. На башті є оглядовий майданчик. Щоб до неї дійти, треба подолати 408 сходинок. Такі зусилля виправдовують очікування, оскільки з майданчика відкривається чудовий вид на центральну частину міста;
оперний театр – будівля, розташована на проспекті Свободи. Він названий на честь оперної співачки Соломії Крушельницької. Глядацька зала театру облаштований в формі ліри. На передньому фасаді передбачені арочні лоджії і розміщені символічні фігури;
Шевченківський гай – унікальна етнографічна експозиція, яка перебуває під відкритим небом. Вона розкинулася на пагорбах Розточчя. На території музею розташовані пам’ятники архітектури, характерні для західних областей України.

Кейтеринг: доступно і якісно

Кейтеринг – послуга, яка користується великим попитом. Вона передбачає організацію оригінального і неповторного свята з мінімальними тимчасовими витратами. Кейтеринг відноситься до галузі громадського харчування, пов’язаної з обслуговуванням заходи на віддаленій точці. У нас є все необхідне для надання якісних послуг. До нас звертаються клієнти, яких цікавить організація важливих ділових зустрічей, весіль, корпоративних свят. Вони озвучують свої побажання, а ми їх втілюємо в життя!

Кейтерингові послуги – важлива частина нашої діяльності. Ми доставляємо смачну їжу в будь-який куточок Львова. Всі наші продукти проходять строгий контроль якості. Страви готують професійні кухарі. У нас можна замовити страви української та італійської кухні. Ми пропонуємо цікаві рішення для справжніх гурманів, представників сфери бізнесу і для любителів галицької кухні.

Банкетний зал готелю «Швейцарський»

У Вас намічається торжество? Відсвяткуйте його у нас! У нашому готелі розташований чудовий банкетний зал. У ньому достатньо місця для проведення урочистих заходів. Ви можете відсвяткувати День народження разом з друзями і родичами, ювілей, важливу життєву подію. Вартість банкету залежить від кількості гостей і від індивідуальних переваг. У нас передбачається оформлення банкетного залу квітковими композиціями. Щоб на торжестві було весело, звучить приємна музика. Гості відмінно себе почувають і насолоджуються святом.

У банкетному залі ресторану «Валентино» проводяться ділові зустрічі, сімейні свята, корпоративи. У кожному разі менеджер банкетної служби прекрасно справляється зі своїми обов’язками. Він з’ясовує побажання клієнта і робить все можливе, щоб вони були реалізовані на вищому рівні. Менеджер несе повну відповідальність за підготовку банкетного залу. Він допомагає замовнику підібрати варіант оформлення приміщення і вирішити інші важливі питання. Клієнт йому повністю довіряє і залишається задоволений результатом!

Консьєрж сервіс на високому рівні

Консьєрж сервіс – послуга, що надається співробітниками готелю «Швейцарський». Ми звалюємо на себе турботи за вирішення будь-яких завдань, які цікавлять постояльців. Консьєрж нашого готелю – людина, відповідально відноситься до своєї роботи. Його головне завдання полягає у виконанні прохань гостей. Це може бути замовлення таксі, придбання квитків на поїзд, здійснення термінових покупок. Наш консьєрж володіє величезним досвідом і знає тонкощі своєї професії. Тому клієнти із задоволенням користуються його послугами і залишаються задоволені.

Під консьєрж сервісом мається на увазі виконання побажань гостей готелю «Швейцарський». Для хорошого фахівця практично немає нічого неможливого. Наш консьєрж надає різноманітні послуги, виходячи з запитів клієнтів. Він вирішує проблеми максимально швидко, позбавляючи людей від зайвих переживань. Постояльці готелю із задоволенням користуються послугами нашого фахівця. Вони дають різні доручення. Наприклад, організація дозвілля, резервування столика в ресторані, доставка квітів за певною адресою.

Конференц-зал в готелі для важливих заходів

Ви задумалися над тим, де провести ділову зустріч або тематичний семінар? Для цього передбачений конференц-зал в готелі. Це ідеальне місце для проведення заходів різних форматів. Наш зал обладнаний всім необхідним. Він облаштований на підставі сучасних тенденцій. У конференц-залі розміщені красиві ергономічні меблі (стіл великих розмірів, стільці, окремі столики) і технічне обладнання. Окрему увагу приділено дизайнерському оформленню. У приміщенні є невеликий природний куточок і продумано якісне освітлення

У конференц-залі готелю «Швейцарський» проводяться тренінги, семінари, зустрічі бізнес-партнерів, презентації. Його площа сягає 35 м2. Зал обладнаний в діловому стилі. Він вміщує до 35 осіб. У конференц-залі створені ідеальні умови для плідної роботи. Ми розуміємо, що гості ділових заходів повинні відпочивати. Тому до числа наших послуг відноситься організація кава-брейків і замовлення бізнес-ланчів. Кава-брейки проводяться, щоб гості могли підкріпитися і відволіктися від роботи, навчання. Бізнес-ланчі призначені для ділових людей, які цінують свій час. У них входить перша страва, гарнір, салат.

У готелі в центрі Львова Ви можете забронювати шикарний або затишний номер, облаштований найкращим чином. Кожен номер готелю оформлений в індивідуальному стилі. До основних зручностей відноситься кондиціонер, міні-бар, доступ до бездротового інтернету. Ми надаємо різноманітні послуги, починаючи з трансферу до місця призначення і закінчуючи дитячою кімнатою. Ознайомтеся з нашими пропозиціями і зніміть номер в кращому готелі!