28 жовтня 2019

переглядів: 3631

Готель «Швейцарський» об’єднує серця

Готель «Швейцарський» об’єднує серця

Готелі та мотелі Львова: що вибрати?
У старовинному місті багато закладів, в яких можна зупинитися. Розглядаючи готелі та мотелі Львова, рекомендуємо зупинити вибір на «Швейцарському». Це сучасний заклад, в якому створені прекрасні умови для відпочинку. До ключових особливостей готелю відноситься розкішний інтер’єр, бездоганний сервіс і доступні ціни. До нас часто приїжджають закохані пари. Вони влаштовують романтичні побачення на даху ресторану, слухають музику, планують своє подальше життя. Для закоханих людей час пролітає непомітно. Це пов’язано з тим, що у нас створена приголомшлива обстановка!

Готелі Львова біля площі Ринок – це про нас. Наш заклад знаходиться недалеко від головного об’єкта міста. Площа Ринок має порівняно невеликі розміри. Тут Вас чекає багато цікавого. Наприклад, туристи не обходять стороною міську ратушу. Це пам’ятник архітектури, висота якого сягає 65 метрів. Ратуша зведена з цегли. Вона має квадратну форму. На міській ратуші розміщений оглядовий майданчик. На неї піднімаються люди різного віку, оскільки всі хочуть побачити Львів зверху. Закоханим парам також подобається цей архітектурний об’єкт.

Готелі Львова в центрі міста – затребуваний запит, що цікавить мандрівників. Ми про це знаємо і створюємо найкращі умови для відпочинку. У готелі «Швейцарський» Ви не будете нудьгувати. Закохані пари користуються всім, що ми пропонуємо. Це римська парна і оздоровлення організму, дегустація вина у винному погребі, відвідування салону краси «Маска» і відпочинок на панорамній терасі. Якщо потрібно, ми допомагаємо вибрати екскурсію і розповідаємо про те, куди можна піти ввечері. Також у нас завжди є приємні сюрпризи для всіх, хто любить і хоче внести у відносини яскраві фарби!