27 листопада 2018

переглядів: 3742

Фестиваль «Lviv Barbecue Fest»

Фестиваль «Lviv Barbecue Fest»

Коли і де проводиться осінній фестиваль?
Якщо Ви хочете потрапити на фестиваль м’яса і хорошої музики, забронюйте готель в центрі Львова. Готель «Швейцарський» запрошує всіх любителів гриля і барбекю на свято! До нас щороку приїжджають гості, яким подобаються ароматні стейки та неповторна обстановка фестивалю. Вони беруть участь в грандіозному заході і цікавляться всім, що відбувається навколо. У програмі гастрономічного свята багато цікавого. До головних подій відноситься чемпіонат від «Грілекс», змагання між професіоналами та кулінарні поєдинки між аматорами. Це лише мала частина розважальної програми. Приїжджайте до нас і подивіться на все своїми очима!

Коли проходить фестиваль барбекю? Осінній фестиваль проводиться в останніх числах вересня. Протягом декількох днів учасники гастрономічного свята розкривають свої кулінарні таланти, змагаються між собою та дарують позитивні емоції оточуючим. Фестиваль проводиться на території парку культури ім. Б. Хмельницького. Це відомий об’єкт, який привертає до себе любителів відпочинку на природі. Парк вважається одним з найбільш впорядкованих. Тут постійно влаштовуються спортивні змагання, дискотеки, святкові заходи.

Як це було?
Фестиваль барбекю протягом декількох років радує любителів стейків, які готуються на відкритому вогні. Організатори щорічно розробляють цікаву програму та вносять в неї нові пункти. На святі гості насолоджуються смачною їжею, відвідують майстер-класи, приймають участь в конкурсах та слухають музику. Для дітей також передбачаються цікаві розваги. Тому маленькі гості не нудьгують на святі. Поки батьки готують стейки або спостерігають за батлами, вони весело проводять час. Для цього на території парку імені Богдана Хмельницького є спеціально облаштоване місце.

Фестиваль «Lviv Barbecue Fest»

Фестиваль барбекю з кожним роком привертає до себе нових гостей. Це не дивно, тому що людям подобається смачне м’ясо, хороша музика і незвичайна обстановка. Вони розповідають про те, що відбувається на святі, своїм родичам та друзям. Тому кількість гостей і учасників фестивалю планомірно збільшується. Що ж цікавого було на фестивалі «Lviv Barbecue Fest», запитаєте Ви? До ключових подій відноситься:

встановлення рекорду України – на фестивалі барбекю створили величезну картину зі смаженого м’яса. Це було вражаюче явище, яке до сих пір зберігається в пам’яті;
на весняному фестивалі в 2017 році був проведений чемпіонат барбекю «Грілекс». За приз боролися професіонали і аматори. Вони показали свої здібності та подарували гостям свята море позитивних емоцій;
в 2018 році створено співтовариство почесних гостей фестивалю барбекю.
Гастрономічне свято – масштабний захід, наповнений новими смаками та емоціями! Готелі Львів і готель «Швейцарський» запрошують гостей на осінній фестиваль м’яса. Ми знаємо, що всі учасники свята розважаються і знаходять те, що їм подобається. Це може бути приготування стейку на відкритому вогні, танці під запальну музику, авторські майстер-класи з приготування їжі. Також можна зробити фотознімки, які завжди будуть нагадувати про подію, яка асоціюється з ароматним смаженим м’ясом!

Що заплановано в програмі «Lviv BBQ Fest»?

Проведення свята в техаському стилі – те, що Вас точно зацікавить! На того, хто придумає незвичайний образ, чекає сюрприз. Для техаського стилю одягу головними елементами є ковбойський капелюх, картата сорочка і вузькі чоботи з задертим догори носком. Якщо Ви все це знайдете та створите унікальний образ, то гарантовано отримаєте приз! Додатково на фестивалі Ви насолодитеся блюдами з м’яса, потанцюєте, послухаєте музику та посмієтеся, коли на сцені виступатимуть учасники гурту «Lviv City Stand Up».

Забронюйте «Швейцарський» готель в центрі Львова і приїжджайте до нашого міста. На фестивалі барбекю буде дуже цікаво. Організатори гастрономічного свята «Львівські ярмарки» щорічно розробляють захоплюючу програму. У неї входять такі події:

традиційний чемпіонат серед любителів і професіоналів;
виступи резидентів гурту «Lviv City Stand Up»;
перегляд фільмів – протягом дня учасники фестивалю барбекю голосують за фільм, який вони хочуть подивитися ввечері;
арт-зона, облаштована львівськими скульпторами – тут можна пофотографуватися і відпочити;
авторські майстер-класи – професіонали поділяться своїм досвідом і навчать Вас готувати м’ясо на відкритому вогні.
На міському пікніку, розташованому в парку культури імені Богдана Хмельницького, немає місця для нудьги. Ви можете розважатися, готувати м’ясо на грилі, насолоджуватися легкою фоновою музикою. Гостей гастрономічного фестивалю чекає величезний стіл (аж 40 метрів) зі смачною і ароматною їжею, приготованою професіоналами. Також Ви зможете взяти участь в змаганнях родео і показати свої здібності. Ще в програмі свята запланований конкурс за звання кращого ковбоя. Тому докладіть максимум зусиль та знайдіть всі аксесуари, характерні для техаського стилю. Учасників буде багато, але перемога дістанеться найкращому!

Фестиваль «Lviv Barbecue Fest»

У парку імені Богдана Хмельницького є все необхідне для проведення грандіозного фестивалю барбекю. Територія парку поділена на кілька тематичних зон. До них відноситься загальний стіл, який об’єднує в одне ціле любителів м’яса, приготованого на грилі. Також в парку облаштована лаунж зона, зона краси і місце, де проводяться тематичні майстер-класи. В окремому місці буде проводитися чемпіонат «Грілекс». Учасники фестивалю виступають на великій сцені, розташованій в оточенні природи. Для почесних гостей передбачена VIP-зона. Для дітей також є все, що потрібно для гарного настрою. У дитячій зоні можна розважатися цілий день та радіти святу!

Якщо Ви любите готувати м’ясо на грилі, перегляньте готелі Львова та забронюйте номер в готелі «Швейцарський»! Родзинкою гастрономічного свята є можливість приготування м’яса, сиру та овочів, куплених на фестивалі. Для такої мети на території парку облаштована величезна гриль-зона. Тут розташоване професійне обладнання, призначене для приготування страв на відкритому вогні. На фестивалі Ви можете проявити свої таланти, приготувати смачні страви та пригостити ними друзів.

Гастрономічні батли
У вересні територія парку імені Богдана Хмельницького перетворюється на величезну кухню. На фестивалі барбекю смажиться і шкварчить м’ясо, а також готуються овочі на грилі. Тому всюди розносяться приємні аромати, в які неможливо не закохатися. Учасники гастрономічних батлів змагаються між собою за головний приз. Вони показують свої кулінарні здібності і дивують оточуючих. Перемагає той, хто проявляє себе найкращим чином і готує найсмачніше м’ясо на грилі.

Фестиваль «Lviv Barbecue Fest»

Гастрономічні батли – не єдиний захід, який Вам сподобається! Забронюйте «Швейцарський» готель в центрі Львова та мерщій вирушайте до нас! Оберіть один із затишних номерів, розкажіть нам про свої побажання і скористайтеся додатковими послугами. Ми обіцяємо, що свято запам’ятається надовго. Ви відпочинете від роботи і насолодитеся неповторними смаками смаженого м’яса. М’ясо на відкритому вогні для Вас приготують кращі шеф-кухарі львівських ресторанів. Все це буде доповнено крафтовим пивом, спокійною музикою та дружньою атмосферою.

Кулінарні змагання – чудова можливість проявити свої таланти та приготувати смачне м’ясо, овочі на відкритому вогні. Скористатися нею може кожен бажаючий. У вересні в нашому старовинному місті проводиться фестиваль барбекю. В рамках гастрономічного фестивалю професіонали і аматори змагаються між собою за звання кращого з кращих. Вони прикладають максимум зусиль, щоб м’ясо було соковитим та ароматним. У них це чудово виходить, тому що для отримання хорошого результату є все необхідне: професійне обладнання, невимушена атмосфера та підтримка з боку гостей фестивалю.

Чемпіонат «Lviv BBQ Fest» – головна подія свята
Це захід, під яким маються на увазі майстер-класи від талановитих шеф-кухарів і кулінарні змагання між професіоналами та аматорами. Також в рамках чемпіонату «Lviv BBQ Fest» запланована презентація пивоварень, цікава розважально-культурна програма та виставка-продаж обладнання для приготування м’яса на відкритому вогні. Учасники чемпіонату змагаються в приготуванні страв на грилі та намагаються обійти суперників. Вони використовують весь свій досвід і знання, отримані раніше. Також учасники експериментують та реалізують власні ідеї.

Фестиваль «Lviv Barbecue Fest»

Що отримує переможець і фіналісти фестивалю барбекю? Їх чекають цінні призи від організаторів грандіозної події. Це компанія «Грілекс», яка є дистриб’ютором грилів і барбекю в нашій країні. В її колекції представлене професійне обладнання від відомих брендів. Переможець та фіналісти чемпіонату барбекю отримують цінні призи та сертифікати. Це заслужена нагорода за смачні і ароматні страви з м’яса, овочів та сиру, приготовані на відкритому вогні.

Цікаві заходи на гастрономічному фестивалі
Забронювавши «Швейцарський» готель в центрі Львова, Ви зробите правильний вибір! До нас постійно приїжджають гості, які хочуть стати учасниками фестивалю барбекю. Вони зупиняються в затишному номері та користуються всіма благами цивілізації. Гості проживають у нас кілька днів. Вони приходять на фестиваль і цікавляться всім, що передбачили організатори гастрономічного свята. Учасники заходу фотографуються біля інсталяцій львівських скульпторів і голосують за те, який фільм буде показуватися на великому екрані. Любителі екстриму беруть участь в змаганнях родео, а цінителі смачного смаженого м’яса готують або дегустують страви.

Фестиваль «Lviv Barbecue Fest»

Найбільший пікнік міста – довгоочікувана подія, на яку запрошуються місцеві жителі та гості з інших міст. Фестиваль барбекю нікого не залишає байдужим. Ви можете взяти участь в майстер-класі з приготування бургерів, показати свої вміння в приготуванні м’яса на професійних грилях або просто насолодитися незабутнім смаком крафтового пива. Організатор свята «Львівські ярмарки» підготував тематичні розваги на будь-який смак. Тому заняття до душі знаходять дорослі і діти! Гості свята отримують цінні призи, розкривають свої таланти та слухають музику. Вони потрапляють в атмосферу, наповнену приємними ароматами, піснями і позитивними емоціями!

Фестиваль барбекю – щорічне міське свято, на якому збирається багато людей. Це не тільки смачні страви з м’яса, свіжих овочів та сиру. У програмі грандіозного фестивалю передбачено багато унікальних подій:

проект «Вогняний простір»;
конкурс на образ кращого ковбоя;
виступи гурту «Lviv City Stand Up»;
виставки і продаж професійного обладнання для приготування страв на грилі;
дитяча анімація та інші розваги;
гастрономічний ярмарок;
загальний 40-метровий стіл, який об’єднує між собою любителів справжнього м’яса;
традиційний чемпіонат барбекю серед професіоналів;
приготування авторського стейка в зоні BBQ EXPO.
Запрошуємо Вас на грандіозний пікнік!
Як бачите, заходів багато. Заздалегідь забронюйте «Швейцарський» готель в центрі Львова та приїжджайте на «Lviv Barbecue Fest». Вас чекає багато незабутніх подій! Організатори грандіозного міського пікніка підготували насичену та різноманітну програму. У неї входять тематичні майстер-класи, кулінарні батли та кіно-space. Для почесних гостей передбачена ВІП-зона та спеціальні привілеї! Також в парку є особливе місце для компанії друзів ватра BBQ. Обирайте, що Вам більше подобається, та насолоджуйтесь святом разом з родиною чи з друзями!