22 вересня 2022

переглядів: 728

Екскурсії для студентів кафери готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК у Львові

Екскурсії для студентів кафери готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК у Львові

Львівський готель під час війни адаптується до економічної ситуації, яка склалася в Україні, пропонуючи різноманітні акції. Зустріч зі студентами в готелі "Швейцарський".

Останні пів року вся країна живе в нових реаліях, у яких не перебувала ніколи. Готельна галузь тому не виняток. Звісно, життя розділилось на «до» та «під час», але варто думати і про те, що буде «після», адже вже пройшов період шокового стану і потрібно повертатись до роботи.

Раді були вітати в гостях та на екскурсії в готелі «Швейцарський» та ресторані «Валентино» наших гостей: завідувачку кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорку - Марію Паску та студентів першого курсу кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

Генеральний директор Анна Джиджора зустріла студентів мотиваційним зверненням на високі досягнення в навчанні та заохотила набувати нових навичок для побудови успішної кар’єри в готельно-ресторанному бізнесі в Україні, який стрімко розвивається.

Маркетинг-менеджер Михайло Шевелюк розповів студентам про історію готелю, категорії номерів, організацію заходів різного рівня: від прийому президентів, голлівудських зірок до людей, котрі потребують особливої уваги та умов, які ми з радістю їм організовуємо, про новітні технології, які використовує готель в роботі з гостями, нові підходи до побудови успішного бренду компанії, соціально відповідальний напрямок комунікації, період Covid-19 та роботу готелю у воєнний час.

Ми презентували для наших гостей успішно впроваджені кейси під час роботи у найскладніші часи в країні та світі.

Менеджер готелю Руслан Котяш показав деякі категорії номерів та розповів цікаві історії про гостей, які відпочивали чи перебували з візитом в готелі «Швейцарський».

Щиро бажаємо студентам якісного навчання та практики, мирного навчання, будьте допитливим, цікавтеся новими трендами в своїй сфері, завжди будьте відкритими та щирими та доброзичливими - саме цього чекатимуть від Вас завжди гості.

Бажаємо пані Марії сили, наснаги та енергії і надалі бути тим провідником для дітей, які без сумніву є майбутнім української нації. Ви робите надзвичайно важку, але таку потрібну, не тільки для сфери гостинності і освітньої спільноти, а й для України загалом! Велика шана вам та повага!

Чекаємо вас після закінчення навчання в нашій команді. Віримо, що кожен з вас знайде свою унікальну стежку в житті, а ця зустріч запам’ятається надовго. 

Готель «Швейцарський» (Swiss Hotel) пропонує тариф на проживання зі знижкою до кінця 2022 року. Чим довше ви проживаєте в нашому готелі, тим менше сплачуєте! Гарантуємо 30% знижки на розміщення, якщо ви зупиняєтесь на 7 днів і більше. 

 

Пакет тривалого проживання – це надзвичайна можливість отримати всі переваги та зекономити на перебуванні з робочим візитом до Львова. Зі свого боку ми гарантуємо дотримання всіх стандартів безпеки, чистоту в номерах і ресторані, а також дотримання  рекомендацій щодо дій під час повітряної тривоги. 

 

Ваш відпочинок чи робоча поїздка мине з максимальним комфортом. Swiss Hotel зробить перебування в готелі ідеальним – таким, яким ви його собі бачите! До ваших послуг: SPA, центр краси «Маска», ресторан італійської кухні «Валентино» з панорамною терасою, винний зал і погріб, VIP-зал із власною терасою з видом на Площу Ринок. Ми також можемо організувати екскурсії: гастрономічну, атракційну, культурно-історичну. Ми створимо романтичний і розслаблюючий настрій, що перетворить відчуття від перебування в готелі на домашній затишок. Адже нашим гаслом віддавна й донині лишається: «Дім вдалині від дому».  

 

Пропозиція діє за умови проживання від 7 днів та містить:

  • знижка до 30% на проживання;

  • дисконт на сніданки 20%;

  • безкоштовний ранній заїзд і пізній виїзд (обов'язково попереднє бронювання);

  • розміщення дітей безкоштовно;

  • 20% знижка на послуги ресторанів і барів;

  • 20% дисконт на послуги з прання;

  • два рази на сім днів доступ до римо-турецької парної (по 2 години);

  • 2 години безкоштовної оренди кімнати для переговорів (обов'язково попереднє бронювання);

  • безкоштовний паркінг;

  • дотримання стандартів безпеки та чистоти – у нас максимально безпечно.

Напишіть нам або зателефонуйте та скористайтеся цією пропозицією! 

Готель розташований за адресою: вул. Князя Романа, 20, Львів.

Забронювати номер можна за телефоном +38 (096) 240 37 77 або через сайт чи соцмережі Facebook та Instagram.

Для додаткової інформації: info@swiss-hotel.lviv.ua

Інші тарифи та акції можна переглянути за посиланням: https://swiss-hotel.lviv.ua/uk/services/

До зустрічі в найзатишнішому готелі Львова – «Швейцарський»!