15 жовтня 2021

переглядів: 3751

Центр краси

Центр краси

Перукар - стиліст - це майстер широкого профілю, який може не тільки виконати стрижку, укладку та фарбування волосся, але і підкреслити за допомогою стрижки кращі риси і «родзинки» вашої зовнішності.

Стилісти - перукарі  Дому краси «Маска» у Львові починають роботу з аналізу структури волосся, його загального стану здоров'я, визначення кольоротипу, форми обличчя і навіть особливостей фігури.

Перукар - стиліст Дому краси «Маска» пропонують наступні послуги:

  1. стрижка;
  2. укладка;
  3. фарбування;
  4. нарощування, корекція;
  5. плетіння;
  6. реконструкція, лікувальні процедури;
  7. ламінування;
  8. створення зачісок.

Отже час доглянути себе!

Салон краси-перукарня " Маска " у місті Львів створить диво з вашим волоссям! Професійна косметика для волосся та маски - наповнять ваше волосся життєвою енергією, силою і блиском, які так необхідні Вам.

Різноманітні стрижки та методи фарбування волосся у місті Львів приємно Вас здивують!

Всім відомо, що в домашніх умовах, неможливо досягти тих результатів, яких досягають сучасні майстри в салонах краси. Тому не витрачайте свій дорогоцінний час! Довірте своє волосся професіоналу!

Всі стрижки створюються нашими перукарями - стилістами з урахуванням структури, довжини волосся, рівня хвилястості та обсягу, швидкості і напрямку росту, що дозволяє надати зачісці максимальної природності. Такі стрижки не вимагають складного укладання і дозволять Вам чудово виглядати протягом усього дня.

Любіть життя і доглядайте себе в Салоні краси-перукарні " Маска " !