25 жовтня 2021

переглядів: 4006

БУТІК ГОТЕЛЬ ШВЕЙЦАРСЬКИЙ - НАЙБЕЗПЕЧНІШИЙ ГОТЕЛЬ ЛЬВОВА

БУТІК ГОТЕЛЬ ШВЕЙЦАРСЬКИЙ - НАЙБЕЗПЕЧНІШИЙ ГОТЕЛЬ ЛЬВОВА

Ми прагнемо, щоб кожен гість Boutique Swiss Hotel, перебуваючи в цьому місці, де панує затишок, гармонія, спокій, вишуканість знав, що в нашому готелі в центрі Львова безпечно! Наш готель може стати для Вас місцем відновлення та цілковитого відпочинку від рутини буднів, а особливо від галасу та шумних звуків великого міста. Ми надзвичайно щасливі, що абсолютно кожен гість може  відчути нашу турботу та пережити в нашому замку тепла, затишку та комфорту прекрасні моменти свого життя: день народження, вінчання, ювілей, весілля, розписку, перебуваючи в Boutique Swiss Hotel.
 

Комфортний Бутік Готель Швейцарський - це надзвичайний та найкращий готель у Львові, розташований в центральній частині біля Площі Ринок в історичному центрі міста. Цей старовинний готель поєднує в собі затишну історичну елегантність і сучасний вишуканий інтер`єр, Бутік Готель Швейцарський пропонує 35 комфортабельних номерів на будь-який смак. Завдяки індивідуальному підходу дизайнерів готелю до оформлення кожного окремого номера цього куточка Швейцарії в самому центрі Львова, ми із впевненністю обіцяємо кожному гостю незабутнє та неповторне враження від спокійного відпочинку, уваги до найменших деталей та висококласного рівня сервісу. На території Готелю Швейцарський є власний паркінг та відкрита панорамна тераса на даху готелю - це є унікальним явищем для центральної частини Львова - ми перші в місті відкрили Панорамну Терасу з виглядом на старовинне місто Лева. Для поціновувачів різних кухонь ми пропонуємо вишукану італійську, здорову європейську та традиційну українську кухню в ресторані "Валентино", та відкритій літній терасі. Для дітей працює велика та простора дитяча кімната, яка чи не єдина в центрі Львова. В усіх номерах і на всій території готелю проведений безкоштовний WiFi. Це чудове місце для того, щоб відпочити і зануритись в історію, якою оповитий цей готель - працівники готелю з радістю розкажуть Вам неймовірну історію кохання та заснування готелю "Швейцарський",  а також про культуру та розваги, які пропонує місто Лева на час Вашого відпочинку.


Бутік Готель Швейцарський створений для Вас,  для наших неймовірних гостей, які цінують спокій, вишуканість та неповторність в кожній деталі, а головне безпеку. Неймовірна атмосфера готелю створить для Вас всі умови для ефективної роботи та релаксуючого відпочинку. В кожному номері готелю працює кондиціонер, який Ви може індивідуально налаштовувати.

Ми знаходимось за адресою: вул. Князя Романа, 20

Щоб забронювати номер зателефонуйте нам:
+38(096)240-37-77
Також номер у готелі «Швейцарський» можна забронювати через сайт або написавши нам в соцмережах фейсбук та інстаграм. До зустрічі в найзатишнішому готелі Львова – готелі «Швейцарський».