20 лютого 2023

переглядів: 1073

Бізнес-ланчі у Львові. Актуальні пропозиції

Бізнес-ланчі у Львові. Актуальні пропозиції

Всі дієтологи наголошують: обід – це найважливіший прийом їжі за день, його ні в якому разі не можна пропускати, чи їсти що-небудь на ходу. Обід має складати приблизно 40 відсотків спожитої їжі за день, адже саме посеред дня усі вітаміни, мінерали і мікроелементи найкраще засвоюються. Готель "Швейцарський" у Львові рекомендує заклади у Львові, де можна смачно пообідати. 

Ресторан "Валентино" у Львові

Де: вул. Нижанківського, 20

Коли: 12:00-15:00, крім Сб - Нд

Скільки: 250 грн

Валентино - ресторан італійської кухні, з витонченим інтер’єром та вишуканою атмосферою. Знаходиться у центрі Львова, неподалік від площі Ринок. Родзинка ресторану - тераса  з панорамним видом на старовинне місто. Тут часто проводять бенкети, романтичні вечері, корпоративні заходи чи бізнес-зустрічі. Ресторан стане чудовим місцем для обіду у компанії друзів або колег. У перелік страв для бізнес-ланчу входить: салат, перша та друга страви на вибір. До прикладу, це може бути салат цезар, гарбузовий крем-суп,  штрудель зі шпинату та курки, або італійська паста. Ви обираєте із варіантів у меню за смаком. 

Бізнес-ланчі. Ресторан Валентино

 

Budzzini

Де: вул. Дорошенка, 8

Коли: 12:00-16:00, крім Сб - Нд

Budzzini - заклад у Львові. Меню, в основному, складається зі страв італійської кухні. Інтер'єр ресторану поєднав сучасну класику та мотиви італійської траторії. Серед фірмових позицій у меню: неаполітанська піца на тонкому тісті, з різноманітними начинками, равіолі з креветками, камамбер на грилі з грушею, різото. Заклад пропонує також комплексні обіди за демократичними цінами. Вони включають першу та другу страви, напій можна замовити додатково.

Будзіні | lviv.travel

 

Cloud no.7 Panorama

Де: пл. Соборна, 14 (ТЦ «Роксолана», 7 поверх)

Коли: 12:00-16:00, крім суботи та неділі

Cloud no.7 Panorama - заклад знаходиться на даху торгового центру "Роксолана" в центрі Львова, на локації є літня тераса, з якої відкривається панорама Львова. Тут можна організовувати ділові зустрічі, вечері з коханою людиною, різного роду святкування. В меню закладу є страви з європейської, азійської, української, японської та ф`южн кухонь. Тут готують цікаві авторські коктейлі та широка карта вин.В закладі також готують бізнес-ланчі - щоденно, можете замовити обідній комплекс, який включає першу і другу страви, салат та напій.

Бізнес-ланчі. Ресторан Грушевський Cinema & Jazz

 

Грушевський Cinema & Jazz

Де: просп. Шевченка, 28

Коли: 12:00-16:00, крім Сб - Нд

Грушевський Cinema & Jazz - ресторан у центральній частині Львова з історією В ньому поєднана атмосфера справжньої музики, можна прийти на перегляди кіно, на виставки картину і, звісно ж, на смачну кухню та обслуговування. Якщо ви шукаєте заклад для ділового обіду з колегами, чи просто вирішили пообідати у гарній атмосфері - завітайте сюди. Заклад пропонує бізнес-ланчі, які включають салат, першу та основну страви і гарнір. В закладі також є дитяче меню.

Бізнес-ланчі. Віденська кав’ярня

 

Grand Cafe Leopolis

Де: пл. Ринок, 1

Коли: 13:00-18:00

Місце, де кавує історія. Тут можна дізнатися про цікавинки й події, які ставалися у Львові відтоді, як люди навчилися фотографувати.

Тут можна замовити «обідні вежі» -  смачна їжа та оригінальна подача. У меню представлено три варіанти веж: грибна, рибна та м’ясна. Наприклад, «рибна» включає вершковий суп з лососем, панськими скальками, картоплею, броколі, цибулею порей та кукурудзою; крем-сир з ароматною поливкою та домашнім хлібом. Додатково тут можна посмакувати оригінальними десертами, замовити лавандову каву, гречаний чай чи авторський трояндовий глінтвейн.

Бізнес-ланчі. Ресторан Grand Cafe Leopolis

 

 

Green Garden

Де: вул. Руданського, 1

Де: вул. Тершаковців, 5

Коли: 12:00-14:00, крім Сб - Нд

Green Garden - ще один популярний заклад у Львові, де можна смачно пообідати. Назва цілком відповідає оформленню інтер’єру закладу - багато живої зелені у декорі, насичені смарагдові відтінки меблів, картини із зображенням дерев. 

У меню є безліч страв:  гарячі та холодні закуски, фокача, піца, млинці, паста, рамен, роли, страви WOK-меню, салати... Щоб не розгубитися з вибором, що ж такого замовити на обід - обирайте комплексний бізнес-ланч, який відповідає вашим вподобанням.  Заклад пропонує три варіанти меню. Наприклад, оберіть комплекс із крем-супу, пасти і напою - ситно та смачно.

Бізнес-ланчі. Ресторан Green Garden

 

Віденська кав’ярня

Де: просп. Свободи, 12

Коли: 12:00-16:00, крім Сб - Нд

Віденська кав'ярня - одна з найперших львівських кав'ярень, яка розпочала свою роботу ще у 1829 році. Заклад чудово підходить для рандеву на філіжанку кави або ділової зустрічі з колегами. Меню містить декілька варіантів бізнес-ланчів, гості можуть обрати комплекс на свій смак. До прикладу, тут можна замовити український борщ, салат з печеного буряка чи австрійський шніцель. 

Бізнес-ланчі. Ресторан Budzzini

 

 

Park. Art of Rest

Де: вул. Вітовського, 43А

Коли: 12:00-16:00, крім Сб - Нд

Park. Art of Rest - ресторанний комплекс, розташований у Парку культури у Львові. В меню є страви європейської кухніа в карті вин понад 150 позицій вина. У вихідні тут пропонують сніданкове меню, а у будні подають бізнес-ланчі. Варіант із традиційним борщем і смаженими варениками, чи бізнес-ланч, який включає суші-роли із макреллю, крем-сиром і соусом унагі -  обирайте, що вам сьогодні смакує.

 Бізнес-ланчі. Ресторан Park. Art of Rest

 

Білий лев

Де: вул. Лесі Українки, 15

Коли: 12:00-16:00, крім Сб - Нд

Паб «Білий Лев» знаходиться неподалік від Оперного театру. Заклад пропонує широкий вибір страв української кухні, також тут діє спеціальна пропозиція - «лев’ячі» порції, які розраховані на чотирьох осіб. Рекомендуємо замовити порцію традиційних вареників із картоплею, з м’ясом і капустою, галицькі деруни та банош. Для поціновувачів пива тут пропонують понад 30 видів пива Німеччини, Австрії, Чехії, Франції, Ірландії, Голландії, Австрії та Мексики. У Білому Леві діє спеціальна пропозиція обіднього меню, за якою ви можете замовити повноцінний бізнес-ланч (салат, перша та гаряча страви, гарнір і напій). 

Бізнес-ланчі. паб Білий лев

 

Підпільний кіндрат 

Де: вул. Валова, 25 

Коли: 12:00-15:00, крім Сб - Нд

Ресторація «Підпільний кіндрат» - один з найкращих закладів у Львові, аби спробувати страви галицької кухні. Тут  можна скуштувати борщ з молодого буряка, бограч з димком, галицький журек, деруни з м’ясною начинкою, печений пструг (форель), чорну ковбаску, картопляні кнедлі, і ще багато смачних та оригінальних страв.

Бізнес-ланчі. Підпільний кіндрат