27 листопада 2018

переглядів: 3939

Осінні канікули у Львові

Осінні канікули у Львові

Сімейний відпочинок у Львові.

Якщо Вам потрібен готель на день або на два, забронюйте номер в готелі «Швейцарський». До нас постійно приїжджають батьки з дітьми. Їм подобається проводити час в старовинному українському місті. У ньому поєднуються риси європейського міста і атмосфера старовини. У Львові досить багато пам'яток і місць відпочинку. Це парки, собори, костели, архітектурні комплекси. Знайомство з такими пам'ятками сприяє розширенню кругозору та всебічному розвитку дітей.

Щоб сімейний відпочинок у Львові приніс радість і запам'ятався, приїжджайте до нашого міста і зупиніться в готелі «Швейцарський». Не потрібно проводити осінні канікули у звичайній домашній обстановці. Дітям необхідні нові емоції та враження. Подорож для такої мети ідеально підходить. Під час відпочинку Ваші діти забудуть про навчання, насолодяться смачними стравами в ресторані, пограють в дитячій кімнаті. Ще для них у нас є захоплюючі екскурсії. Наприклад, поїздка на чарівному поїзді. Подорож на Чудо-поїзді ніколи не забудеться, тому що воно цікаве і незвичайне!

Осінні канікули - чудовий відпочинок.

Де відпочити з дитиною під час осінніх канікул? Це питання, яке виникає у батьків школярів. Для його вирішення ми пропонуємо скористатися пропозицією «Осінні канікули у Львові». Це прекрасна можливість вибратися з дому і побачити багато нового! Скористатися нею можна прямо зараз. Для цього потрібно забронювати сімейний номер на сайті. Приїхавши до нас, Ви будете приємно здивовані. Вам сподобається спокійна обстановка, інтер'єр номера, якість наших послуг. Вид з вікна Вам припаде до душі. Ви зможете розгледіти місто, перебуваючи в затишному номері готелю.

Щоб відпочити з дитиною в готелі, краще зупинитися у нас. В двокімнатному номері одночасно може проживати п'ять чоловік. Тому, якщо у Вас кілька дітей, нічого страшного. Всім вистачить місця. В унікальну пропозицію «Осінні канікули у Львові» входить проживання в комфортабельному номері, смачний сніданок з шампанським по вихідним, фруктова нарізка для діточок, цікаві сувеніри. Також можна скористатися дитячою кімнатою. Для маленьких гостей ми спеціально влаштували окреме приміщення. У ньому багато іграшок. Тому діти ніколи не нудьгують. Їм є чим зайнятися!

Найкрасивіший готель у Львові.

Щоб відпочити від сірих буднів, Вам необхідний найкрасивіший готель! Це правда, тому що в шикарному готелі можна забути про все і відпочити від турбот. Готель «Швейцарський» відноситься до числа найкрасивіших закладів, в якому облаштовано комфортабельні номери. Ми надаємо послуги з розміщення людей в номерах і забезпечуємо гарне обслуговування. До наших головних особливостей відноситься:

розкішний інтер’єр, оформлений знавцями своєї справи;
широкий спектр послуг: дитяча кімната, римська парна, послуги няні;
допомога в організації екскурсій – можна побачити старовинні замки, скуштувати страви з додаванням шоколаду, насолодитися чудовою кавою;
спецпропозиції – до них відносяться і осінні канікули у Львові;
трансфер – ми організовуємо приїзд і від’їзд гостей.


Сімейний номер в готелі «Швейцарський».

Де можна відпочити з дітьми на осінніх канікулах? Це не проблема, оскільки у нас є для Вас чудова пропозиція. Скористайтеся нею і приємно проведіть час разом з дітьми! Батьки повинні приділяти багато уваги дочкам і синам. Якщо в робочі дні це не завжди вдається, компенсуйте брак уваги. Залиште справи і приїжджайте в готель «Швейцарський». Ми пропонуємо гостям хороші умови проживання в затишному номері і даємо гарантії, що відпочинок у нас назавжди запам’ятається!

Сімейний номер – дві кімнати, з'єднані між собою. Вони оформлені зі смаком і з фантазією. У сімейному номері спокійно і тихо. Ніщо не відволікає дорослих і дітей від відпочинку. Щоб гостям все подобалося, в номері є кондиціонер, плазмовий телевізор, два великих двоспальних ліжка. Наш номер ідеально підходить для сімейного відпочинку. У ньому передбачено все, на що звертають увагу гості. Тому постояльці готелю (дорослі і маленькі) чудово себе почувають. Вони із задоволенням проводять осінні канікули в готелі, розташованому в центрі культурного центру України.

Сучасна дитяча кімната в готелі.

Під час перебування в готелі «Швейцарський» батьки можуть посидіти ввечері в ресторані або прогулятися львівськими вулицями. Для цього у нас передбачена сучасна дитяча кімната. У ній створені такі умови, щоб діти себе комфортно почували і не нудьгували за батьками. У нашій дитячій кімнаті завжди панує сміх. Про це ми подбали, облаштувавши окреме приміщення в найкращих традиціях. У ньому є різноманітні іграшки, які можна вибирати на власний розсуд.

Найкрасивіші дитячі кімнати Ви можете побачити не тільки на картинках в інтернеті. Поселившись в нашому готелі, Ви це побачите на власні очі. Перше, що привертає увагу, це яскраві стіни. На них зображені герої відомих мультфільмів та цікаві композиції. Дітям приємно проводити час в кімнаті, на стінах якої намальовані Смішарики, Фіксики, Лунтик і друзі. Яскраві фарби подобаються дітлахам. Під час перебування в красивій дитячій кімнаті діти розважаються, не думаючи про те, де зараз знаходяться їхні батьки. У них є цікаві заняття, від яких важко відірватися!

Захоплююча екскурсія по Львову.

Щоб осінні канікули пройшли незабутньо, потрібно не тільки проводити час в затишному номері, а й розважатися. Екскурсія по Львову може бути самостійною або з гідом. У першому випадку потрібно визначитися, куди Ви підете всією сім’єю і з якими пам’ятками будете ознайомлюватися. Все залежить від віку дитини і від особистих уподобань батьків. У другому випадку проводиться групова екскурсія. Ми пропонуємо здійснити подорож на чудо-поїзді. Такий транспортний засіб курсує щодня. Учасники розглядають пам’ятки і слухають екскурсію за допомогою аудіогіда.

Самостійна екскурсія по Львову під час осінніх канікул – прийнятний варіант, яким користуються багато сімейних пар. Вони спочатку продумують, куди хочуть піти, а потім відправляються в захоплюючу подорож по місту. Найчастіше батьки вибирають такі об’єкти для ознайомлення:

Майстерня карамелі – приголомшливий заклад, в якому можна придбати смачну карамель і побувати на майстер-класі. При приготуванні карамелі використовуються натуральні інгредієнти. Тому карамель не тільки смачна і красива, але і корисна;
Дім легенд – будівля, на фасаді якої розташований величезний дракон. У ньому панує зачаровуюча атмосфера. У будинку є кілька приміщень, облаштованих специфічним чином. До них відноситься зал бруківки, незвичайна бібліотека, кімната з левами. Але це не всі чудеса. На даху будівлі розташований автомобіль і димар з фігуркою сажотруса;
Шоколадна майстерня – відмінне місце, в якому можна побачити, як готується шоколад. У майстерні продаються різноманітні ласощі: бісквіт з молочним шоколадом і чорницею, ягідний тарт, цукерки зі справжнього шоколаду. Також є готові набори, які можна купувати в якості презентів для своїх близьких.
Скільки коштує готель у Львові?

Зняти номер в готелі Львова можна за доступною ціною. Нашою перевагою є прекрасне співвідношення ціни і якості обслуговування гостей. Наші постояльці чудово проводять час і насолоджуються відпочинком в сімейному номері. Вони користуються всіма доступними послугами, до яких відноситься відвідування римської парної, вечеря в ресторані, дегустація вина. У цей час діти проводять своє дозвілля в спеціально облаштованій кімнаті. Вони веселяться, грають іграшками, придумують цікаві історії.

Скільки коштує готель у Львові? Це поширене питання, яке задають батьки. Вони хочуть знайти прийнятний варіант і відправитися на осінні канікули в старовинне місто. Для вирішення такого завдання пропонуємо скористатися нашими послугами. Вартість проживання в двокімнатному номері становить 8400. В ціну входить сніданок з шампанським, фруктова нарізка і сувеніри для наших маленьких гостей, а також перебування в дитячій кімнаті. Як бачите, наші пропозиції дуже вигідні. Ви можете ними скористатися і провести осінні канікули так, як ніколи раніше!

Найкращий ресторан Львова: який він?

Найпопулярніші ресторани Львова – затребуваний запит, який забивають в рядок пошуку справжні цінителі смаку. Вони хочуть знайти в старовинному місті заклад, що відповідає високим стандартам якості. Ресторан «Валентино» відповідає вимогам гурманів. У ньому готується смачна їжа, дегустується вино, звучить приємна музика. У ресторані кілька красивих залів. Для романтичної вечері підходить Зелений зал зі скляними вікнами на даху. Для закритого торжества підходить VIP-зал, для якого характерна розкіш і неповторність.

Якщо Ви хочете знайти найкращий ресторан Львова, приходьте на вулицю Остапа Нижанківського. Тут знаходиться ресторан «Валентино», в якому дивним чином переданий шарм Італії. У закладі створена приголомшлива обстановка, в якій приємно відпочивати всією сім’єю або тільки з коханою людиною. До головних плюсів ресторану можна віднести такі моменти:

різноманітне меню: для дорослих і дітей;
винний зал, в якому можна дегустувати напої;
вишукана обстановка: мармурова підлога, дзеркала, оригінальні шпалери, люстри з муранського скла;
панорамна тераса – тут можна зручно розташуватися за столиком і розглянути місто;
фортепіанна музика – піаніст грає на своєму інструменті, а гості з задоволенням слухають музику.
Розглядаючи популярні ресторани Львова, радимо зупинити вибір на нашому закладі. У ресторані «Валентино» можна попити кави в кавовому залі і пообідати всією сім’єю в затишному місці. Якщо хочеться чогось незвичайного, можна відправитися на панорамну терасу і провести вечір з коханою людиною. У ресторані панує аристократизм і розкіш. Тут можна відчути дух Львова і скуштувати смачні страви.

Відгуки про готелі України.

Кращою нагородою за нашу роботу є думка людей, які відпочивали в готелі і приємно проводили час в затишних номерах. Відгуки про готелі України і про наш готель Ви можете прочитати на сторінці сайту. За результатами відгуків на веб-ресурсі TripAdvisor ми займаємо перше місце. Це свідчить про наш професіоналізм. Ще Ви можете зайти на сторінку і побачити наші нагороди. Їх досить багато, тому що ми надаємо якісні послуги і покращуємо сервіс.