31 травня 2021

переглядів: 5177

Львів – місто-музей

Львів – місто-музей

Чому так називають наше місто?


Екскурсії по Львову з гідом – затребуваний напрямок, який вибирають багато туристів. Вони хочуть побачити якомога більше пам’яток і дізнатися інформацію, пов’язану з історією об’єктів. На вибір представлено багато екскурсій, серед яких можна підібрати підходящий варіант. Це може бути прогулянка або подорож на автобусі. У першому випадку проводяться пішохідні екскурсії, в ході яких туристи прогулюються по львівським вуличках. У другому випадку замовляється спеціальний автобус. Він рухається за визначеним маршрутом.

Які місця відвідати у Львові? Це питання, яке часто задають туристи. Чому? Відповідь очевидна: Львів є містом-музеєм. Він так називається не тільки через те, що в місті багато музеїв. Львів – великий національно-культурний центр, в якому знаходяться історичні пам’ятки і архітектурні об’єкти. До них відносяться музеї, бібліотеки, монастирі, парки. Також на території міста розміщено величезна кількість церков. Вони вражають своєю величчю і багатством. Усередині церков можна побачити дивовижні настінні розписи та старовинні ікони.

Популярний туристичний маршрут по місту.


Якщо на відпочинок відведено небагато часу, можна вибрати маршрут екскурсії по Львову та ознайомитися з головними визначними пам’ятками. Пішохідна прогулянка дарує радість і покращує настрій. Туристи гуляють по Львову і розглядають все навколо. Їх супроводжує екскурсовод. Він знайомить мандрівників з історичними фактами і розповідає багато цікавого. Туристи із задоволенням слухають гіда і насолоджуються кожною хвилиною, проведеною на вулицях старовинного міста.

Які туристичні маршрути по Львову користуються найбільшою популярністю? Найчастіше туристи віддають перевагу наступному напрямку:

залізничний вокзал – будівля, розташована в 2,5 км від центральної частини міста. Вона була зведена давно. До сьогоднішніх днів практично нічого не збереглося від початкового варіанту залізничного вокзалу;
собор Святого Юра – святиня греко-католиків. Це антикафедральний собор, оформлений в стилі бароко. Він вражає своєю красою і величчю;
палац Потоцьких – унікальний пам’ятник, що привертає увагу туристів. Він зведений за індивідуально розробленим проектом. Раніше в палаці проводилися світські заходи. Зараз в будівлі знаходиться галерея мистецтв;
площа Міцкевича – ще один об’єкт, що входить в маршрут. Він присвячений польському поетові. На площі розташований фонтан, всередині якого розміщена скульптура Богоматері. Він прикрашений масками дельфінів;
Бернардинський монастир – будівля, більше схоже на фортецю. Раніше монастир використовувався в якості укріпленого пункту. Зараз в ньому знаходиться державний історичний архів.
Екскурсія у Львові – прекрасний спосіб, за допомогою якого можна дізнатися цікаві факти про місто і позбутися від нудьги. Після завершення короткого, але наповненого подіями туру, у мандрівників залишаються хороші враження та чудові фотознімки. Варіантів екскурсій і маршрутів багато. Ви можете вибрати екскурсію «Вуличками стародавнього Львова», «Підземелля Львова», прогулянка в Шевченківський гай або на стадіон. Якщо хочеться романтики, можна вибрати відповідний варіант. Це маршрут, в який входить Італійський дворик, пам’ятник закоханій парі, грецькі боги на площі Ринок.

Кращі готелі міста.


Якщо Ви плануєте провести час в старовинному місті, обов’язково забронюйте номер в готелі. «Швейцарський» – готель у центрі, в якому щорічно відпочиває безліч туристів. Мандрівники зупиняються у нас з різних причин. Під ними маються на увазі переваги, якими ми пишаємося. Що саме мається на увазі? Наш готель завоював довіру туристів і зайняв провідне місце на туристичному ринку. До головних особливостей готелю відноситься:

прекрасний сервіс – його забезпечують професійні співробітники, які мають досвід. Вони знають, що потрібно гостям. Тому відвідувачі залишають позитивні відгуки і рекомендують наш готель своїм колегам, друзям;
хороші умови проживання – в номерах створені відмінні умови для постояльців. Це комфортна обстановка, оригінальний інтер’єр, побутова техніка, сучасні меблі, доступ в інтернет;
дитяча кімната – в готелі забезпечені умови для маленьких відвідувачів. Поки дорослі відпочивають в римській парній або насолоджуються романтичною обстановкою на панорамній терасі, діти грають в спеціальному приміщенні. У кімнаті багато іграшок, стіни з намальованими мультиплікаційними персонажами і величезні м’які кубики.


Нагороди – наша гордість. У нас багато цінних нагород. Це свідчення того, що ми працюємо на совість і створюємо чудові умови для постояльців;
унікальні пропозиції – ми цінуємо своїх гостей і пропонуємо для них вигідні рішення. Наші пропозиції постійно змінюються. Ними може скористатися кожен бажаючий. Наприклад, у нас діють пропозиції для закоханих і для людей, які відправляються у відрядження.
Відпочинок у Львові, ціни на який доступні, ми гарантуємо в повній мірі. До наших головних обов’язків відноситься створення затишної обстановки і забезпечення висококласного сервісу. Але ми на цьому не зупиняємося. При необхідності співробітники готелю розповідають, куди можна відправитися і чому віддати перевагу. Ми прекрасно знаємо своє рідне місто. Тому гості користуються нашою допомогою. Вони розповідають, що їм більше подобається. Наші співробітники вислуховують побажання і на їх підставі підбирають відповідні варіанти. Це може бути костел Святої Ельжбети, Будинок вчених, палац Корнякта.

Нічні екскурсії по Львову.


Старовинне місто гарне в будь-який час доби. Тому багатьох мандрівників цікавить нічна екскурсія по Львову. Це чудове рішення. Під ним мається на увазі можливість побачити місто в іншому світлі і прогулятися по вуличках при світлі ліхтарів. Таке дозвілля ніколи не забувається. Туристи насолоджуються прекрасною нічною панорамою європейського міста і затримують дихання, слухаючи містичні історії Львова. Вони занурюються в атмосферу, в якій панує чарівництво і таємничість.

Якщо Ви хочете зробити захоплюючий нічний тур по Львову, не відкладайте таку мрію на потім. Забронюйте номер в готелі «Швейцарський» і негайно вирушайте в подорож! Ми гарантуємо, що нічна екскурсія по старовинному місту Вам сподобається. На вибір туристам представлено багато пропозицій. Як варіант, можна зробити прогулянку до Високого замку. У туристичний маршрут входять різні об’єкти. Наприклад, костел Марії Сніжної та монастир Святого Онуфрія. Ще мандрівникам подобається екскурсія вечірнім містом «Нічний трамвайчик» і фотоекскурсія «Нічний Львів в сяйві».

В які музеї можна сходити?


У місті багато об’єктів, з якими можна ознайомитися. Якщо Ви не знаєте, що потрібно подивитися у Львові, довіртеся нам. Ми порадимо, куди краще сходити і в чому особливості конкретної пам’ятки. На огляд експозицій музеїв необхідно витратити кілька днів, але таке проведення часу Вам точно сподобається. У місті достатня кількість музеїв, серед яких ми хочемо відзначити наступні варіанти:

Міський арсенал – двоповерхова будівля, споруджена з каменю. Вона має прямокутну форму. На північній частині розташована восьмикутна вежа. Зараз в музеї зберігається величезна колекція зброї. Сюди приходять туристи, яким цікава така тематика;
музей-аптека – музей, присвячений історії фармації. Експозиція розміщена в кількох залах. Відвідувачі, які опинилися в такому місці, потрапляють в інший світ. У ньому багато незвичайних експонатів. Це різноманітне аптечне обладнання, фармацевтичні ваги і посуд, призначений для зберігання ліків. В одному приміщенні відтворена аптечна лабораторія. Вона відтворена на підставі старовинних записів і книг;
музей пивоваріння – об’єкт, розташований на території пивзаводу. Тут відвідувачі можуть побачити знаряддя праці стародавніх пивоварів, пивні бочки і колекцію пляшок. У музеї функціонує магазин сувенірів. Ще гості можуть подивитися фільм, присвячений пивоварению, і спробувати хмільні напої в дегустаційному залі;
музей імені Андрея Шептицького – об’єкт, заснований греко-католицьким митрополитом. У музеї розташована унікальна колекція експонатів. У неї входять рукописи, гравюри, керамічні вироби, малюнки на склі.

Де можна смачно повечеряти?


Туристів хвилює не тільки питання, де потрібно побувати у Львові, а й де можна поїсти. Ми знаємо відповідь на важливе питання. Смачно поїсти і насолодитися благородним напоєм можна в ресторані «Валентино». У цьому закладі гості себе чудово почувають. Вони потрапляють в незвичайну обстановку, в якій присутні унікальні декоративні елементи, елітні предмети інтер’єру, незвичайні деталі. Всі зали оформлені в оригінальному стилі. Наприклад, в зеленому залі створено чудовий зимовий сад. Потрапивши в такий зал, відвідувачі забувають про насущні проблеми. Вони насолоджуються обстановкою, наповненою зеленню і свіжістю!

Цікаві ресторани Львова – поширений запит, який забивають користувачі в пошуковий рядок. Перед поїздкою в чуже місто вони шукають заклад, що має хорошою репутацією. До такого ресторану відноситься «Валентино». Це розкішний заклад, оформлений на підставі актуальних тенденцій. Тут можна смачно поїсти і випити келих дивовижного вина. У меню представлені різноманітні страви, а у винній карті можна знайти напій, про який Ви раніше навіть не чули.

Що обов’язково подивитися у Львові?


Львів і його визначні пам’ятки заворожують всіх туристів, які прибули на екскурсію. Це не дивно, тому що в місті багато місць, в яких неможливо не побувати. Наприклад, любителі історії відправляються до палацу Потоцьких. Це старовинна будівля, зведена в 1880 році. Його спроектував польський архітектор. Палац виконаний за особливим задумом, тому він красиво виглядає і привертає увагу туристів. Пам’ятник архітектури оформлений в французькому класичному стилі. Щоб в будинку панувала розкішна обстановка, були використані красиві картини, ліплення, мармур.

Що обов’язково подивитися у Львові? Відповідь на таке питання залежить від уподобань туристів. Багато мандрівників вирушають в Стрийський парк, в Преображенську церкву, до Палацу Любомирських. До знаменитих об’єктів належить Порохова вежа. Це пам’ятник, зведений з нетесанного каменю. Він оформлений у вигляді зрізаного еліпса. Порохова вежа раніше використовувалася для оборони міста. Сьогодні на неї приїжджають подивитися туристи, яким подобається історія.

Якщо Вас зацікавив відпочинок у Львові, ціни не здадуться високими. Зупинившись в нашому готелі, Ви будете відпочивати і у вільний час прогулюватися по місту. У нас багато пам’яток, які заслуговують на Вашу увагу. Вибір об’єктів, які Ви плануєте відвідати, залежить від особистих переваг. У Львові досить музеїв, історичних місць та унікальних архітектурних споруд. Тому всі туристи, які приїжджають до нас, в повній мірі насолоджуються відпочинком. Вони потрапляють в дивовижний світ, в якому можна побачити старовинні будинки, костели і затишні дворики!