Отзывы

Оставить свой отзыв

Marta Bilska

23 июля 2021

Європейський рівень сервісу, тепла гостинність, смачна кухня, а головне - романтична тераса та неповторний інтер‘єр: у цій будівлі хочеться стати героєм кінофільму, повторюючи хвилюючі сюжети улюблених книжок з минулого

Mohammed Aqeeli

23 июля 2021

The hotel is beautiful with a modern classic feel Interested in the smallest details? The bed is very comfortable The bathroom is very clean The staff is very nice, helpful and very professional from the reception until the farewell . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Its location is very special in the city center, everything is next to you Supermarkets and restaurants The view of the room is very beautiful I highly recommend it and if I go back to Lviv I will stay there again

Даша Наумович

23 июля 2021

Перебування в готелі дуже сподобалося. Зручне розташування, приватна парковка, цікавий дизайн номерів, смачна кухня і привітний персонал) Однозанчно будемо зупинятися ще😊

Алекс

22 июля 2021

Все очень хорошо. Персонал замечательный. Учли все наши пожелания. Завтраки хорошие. Очень близко к центру. Очень рекомендуем.

Анна Гаврілова

18 июля 2021

Зручне місце розташування готелю, чудове ліжко, привітний персонал, неймовірна тараса, професійний сомольє, смачний сніданок, дуже атмосферно🌸💜🌹🥰

Olaf

15 июля 2021

Das Hotel liegt zentral in der Altstadt von Lwow. In den obersten Stockwerken befindet sich ein Restaurant, von dem man einen schönen Blick über die Altstadt hat.

Oksana

15 июля 2021

Зупинялися в готелі, щоб відсвяткувати мій день народження. Дуже затишний номер, зручне ліжко і велика ванна. Чудовий і привітний персонал. Привітали мене пляшкою шампанського і піснею, надзвичайно приємно :) Також варто відмітити ресторан, що на терасі. Дуже смачно і якісне обслуговування. Все було чудово!

Anna

13 июля 2021

Magic experience Great location! Very close to centre. Beautiful hotel! Huge room. Quality in everything. Amazing breakfast, all fresh, clean, COVID proof

Marcin

10 июля 2021

Komfortowy i klimatyczny hotel w centrum Lwowa. Pofesjonalna obsługa, pokoje w wysokim standarcie, w 100 % oddające klimat miasta. Dla podróżujących samochodem parking. Gorąco polecam!!!! 100% satysfakcji!!!

Oksana

02 июля 2021

Вкрай рекомендую! Зупиняємося тут вдруге. Все дуже подобається: привітний персонал, локація, чистота. Знаю, що в наступний раз зупинимося саме тут!

Отправить отзыв

Добавить оценку

Имя

E-mail

Отзывы