14 листопада 2019

переглядів: 3694

Відрядження до Львова – ніяких турбот!

Відрядження до Львова – ніяких турбот!

Унікальна пропозиція для гостей готелю!

Перед бізнес-поїздкою в інше місто виникає питання про бронювання номеру в готелі. Для його вирішення слід скористатися нашою допомогою. Для цього потрібно зателефонувати нам за телефоном, вказаним на сайті, і забронювати номер на певний час. Можливий і інший варіант. Під ним мається на увазі спілкування по електронній пошті. Ми оперативно реагуємо на заявки клієнтів і з’ясовуємо їх побажання. Тому ділові люди, які приїжджають до Львова у відрядження, залишаються задоволені рівнем сервісу.

Бізнес-подорож – поширене явище, затребуване в різних сферах діяльності. Під ним мається на увазі проведення тематичних конгресів, форумів, семінарів, круглих столів. Такому напрямку наша команда приділяє пильну увагу. Тому у  готелі "Швейцарський" діє вигідна пропозиція. Вона охоплює все, що потрібно для комфортного проживання, проведення конференцій і для відпочинку. Перерахуємо деякі моменти:

сніданок «Шведський стіл» – послуга, що надається рестораном «Валентино». Це подача страв, заснована за принципом самообслуговування. Гість сам вибирає страви, які йому подобаються і які він хоче спробувати. Це гарячі страви та закуски, овочі, фрукти, різноманітні напої. Сніданок проходить в зручному форматі. Людина обирає страви, виходячи з особистих переваг та смаку;
свіжа преса прямо в номер – постоялець готелю отримує нові випуски газет, з яких можна дізнатися останні новини. Це корисна послуга. Ділові люди повинні бути в курсі подій, що відбуваються в країні і в світі;
хороша знижка в ресторані «Валентино» – скориставшись пропозицією «Відрядження без турбот», Ви не помилитеся. Ми надаємо 20% знижку на відвідування ресторану «Валентино». Це приємний бонус для ділових людей, які хочуть зустрітися з партнерами в неформальній обстановці і обговорити справи;
паркінг –додаткова оплачувана послуга, якою користуються постояльці готелю. У багатьох випадках наші гості приїжджають до Львова на автомобілі. Ми передбачили такий момент. На прилеглій території організована парковка машин. Тому можна не переживати про збереження автомобіля. Транспортний засіб буде перебувати під надійною охороною, вартість парковки становить 100 грн. за добу;
хороша знижка на послуги прання – знижка становить 30%. У нашому готелі є пральня. Постояльці готелю користуються послугами прання і позбавляються від зайвих турбот.

Бронювання номера в готелі «Швейцарський» – найкраще рішення для тих, хто вирушає у відрядження в інше місто. У нас не тільки затишно і спокійно. У нас створені ідеальні умови для проведення тематичних семінарів, круглих столів, ділових зустрічей з зарубіжними партнерами.Перебуваючи в готелі, Ви забудете про побутові питання. Ви будете займатися справами, не думаючи про дрібниці!

Конференц-готель у Львові

Бізнес-готель «Швейцарський» – львівський готель, який спеціалізується на обслуговуванні ділових туристів. У нас створена відмінна інфраструктура і хороші умови для проведення заходів високого рівня. Ми надаємо діловим людям широкий спектр послуг, в які входить проведення тренінгів, навчальних семінарів, майстер-класів. Наші фахівці знають, що потрібно співробітникам компаній. Тому ми надаємо зал для проведення заходів, бездротовий доступ в інтернет, все необхідне обладнання.

Корпоративний та діловий туризм – це поїздки співробітників організацій з метою проведення переговорів, міжнародних заходів, презентацій. Вони спрямовані на розширення діяльності компанії, на встановлення контактів з новими інвесторами або постачальниками. Також можливі інсентив-тури. Це мотиваційні поїздки, які організовує фірма для своїх співробітників або для ділових партнерів. У них поєднується відпочинок, екскурсійні програми, елементи тренінгів та конференцій.

Бізнес-готель «Швейцарський» надає якісні послуги для своїх постояльців. На території готелю є багатофункціональний комплекс, облаштований відповідно до сучасних тенденцій. У конференц-залі розміщена аудіо- і відеоапаратура, а також інше технічне обладнання. Тому забезпечується проведення заходів на належному рівні.

Конференц-зал в готелі

Наш конференц-зал – спеціальне приміщення, призначене для організації переговорів, семінарів, тренінгів. У ньому розташовані сучасні меблі та облаштовано якісне освітлення. Тому ділові заходи проходять в обстановці, яка сприяє ефективній роботі. Додатково передбачаються невеликі перерви для відновлення сил і поліпшення продуктивності праці. Це кава-брейк і бізнес-ланч. Це важливі складові робочого дня.

Послуги бізнес-центру в готелі «Швейцарський» надаються на високому рівні. Гості, які приїхали у відрядження до Львова, залишають позитивні відгуки. Вони користуються усіма можливостями, які у нас передбачені. Ми дорожимо своєю репутацією. Наші співробітники прикладають всіх зусиль, щоб гості залишилися задоволені. Для цього у нас є досвід в цій області діяльності і передове технічне обладнання, без якого не обійтися при проведенні зустрічей, презентацій, круглих столів.

Комфортабельні номери для наших гостей

Якщо Вам потрібно орендувати конференц-зал в готелі, зверніться до нас! У готелі "Швейцарський" передбачені хороші умови для ділових туристів. Під ними мається на увазі не тільки робота. Ми пропонуємо  забронювати номер, облаштований найкращим чином. У нас є номери «Стандарт», «Напівлюкс», «Люкс». Щоб гості себе комфортно почували, в номерах створені чудові умови для роботи, відпочинку. Це підключення до бездротової мережі, стаціонарний телефон, сейф, міні-бар, кабельне телебачення.

Оренда залу для конференції в готелі «Швейцарський» – прекрасний вибір! У нас Ви зможете реалізувати все задумане і відпочити в затишному номері після завершення заходів. У номері є кондиціонер, письмовий стіл, крісло, ліжко, диван, шафа для одягу. Тому гості себе комфортно почувають і відпочивають від роботи в сприятливій обстановці.

Смачна їжа в ресторані «Валентино»

Наш готель в центрі Львова відомий багатьом туристам, які відправляються в ділові поїздки в старовинне місто. У нас гості можуть смачно поїсти, скористатися послугами бізнес-центру, провести семінар або тренінг. Нашим головним принципом є індивідуальний підхід до клієнта. Менеджери готелю допомагають визначитися з варіантом розміщення в готелі та реалізовують побажання по проведенню ділових зустрічей.

Конференц-готель «Швейцарський» – те, що необхідно для ділового відрядження! Ми врахували всі моменти, які хвилюють іногородніх туристів. Тому наші гості займаються своєю роботою і у вільний час відпочивають. Вони відвідують ресторан «Валентино», в якому подаються страви української та італійської кухні. На них надається 20% знижка. Це вигідна пропозиція, яка подобається нашим гостям. Вони розглядають меню і замовляють все, що хочуть. В меню багато цікавих страв. Наприклад:

  • Вителло тоннато;
  • тартар з норвезького лосося;
  • палітра італійських сирів;
  • салат з вугрем;
  • крем-суп зі шпинатом;
  • жульєн з грибами;
  • запечена форель;
  • тунець, обсмажений в кунжуті.

Якщо Ви хочете зняти номер в готелі і плануєте діловий захід, зупиніться у нас! Наш готель знаходиться в центрі міста. Після завершення робочого дня Ви зможете повечеряти в ресторані «Валентино», а потім здійснити захоплюючу прогулянку по Львову. У старовинному місті багато пам’яток. Тому у вільний час можна відволіктися від роботи і приємно провести час.

Кейтеринг-сервіс на вищому рівні

Кейтеринг-сервіс – одна з багатьох послуг, які ми надаємо. Це галузь громадського харчування. Під нею мається на увазі виїзне обслуговування. Для надання такої послуги у нас є все необхідне. Ми організовуємо харчування на різноманітних заходах. VIP-кейтеринг здійснюється на високому рівні. В меню ресторану «Валентино» є страви на будь-який смак. Це рибне асорті, салати зі свіжими овочами, гарячі закуски, медальйони з телятини, філе качки з вишневим соусом.

Якщо Вас цікавлять бізнес-поїздки, скористайтеся нашими послугами! Ми забезпечуємо кейтеринг-сервіс, як у фешенебельному ресторані. При цьому зберігаються переваги виїзного обслуговування. До них відноситься зручність, величезний вибір страв, доступність. Ми надаємо послуги кейтерінгу протягом довгого часу. Наші співробітники організовують закриті зустрічі з вітчизняними і зарубіжними партнерами, переговори та інші заходи, що сприяють розвитку бізнесу.

Консьєрж-послуги в готелі «Швейцарський»

Консьєрж-послуги – візитна картка готелю. Це сервіс, під яким мається на увазі виконання прохань постояльців. Наприклад, співробітники нашого готелю можуть замовити таксі, придбати квитки на поїзд, нагадати про ділову зустріч, замовити столик на панорамній терасі ресторану «Валентино». Це обов’язки, до яких працівники нашого готелю ставляться з великою відповідальністю. Вони прислухаються до побажань постояльців і реалізовують їх, виходячи з наявних можливостей.

Скориставшись послугами консьєржа, Ви заощадите час і швидко вирішите всі поставлені завдання. З нашою допомогою Ви проведете зустрічі з партнерами та інвесторами в конференц-залі, відпочинете від роботи в затишному номері і смачно повечеряти в розкішному ресторані «Валентино». У нас можна замовити різноманітні послуги, починаючи від вчинення термінових покупок і закінчуючи вибором сувеніра для партнера по бізнесу або рідної людини.

Бронювання номеру в готелі «Швейцарський» – вибір багатьох людей, які відправляються у відрядження. Це пов’язано з тим, що у нас створені відмінні умови для проведення ділових зустрічей. Йдеться про можливість оренди конференц-залу, укомплектованого сучасним технічним обладнанням. Також гості готелю можуть скористатися послугами бізнес-центру. Це вигідна пропозиція, від якої ніхто не відмовляється!

Парковка, кейтеринг-сервіс, оренда конференц-залу для проведення ділових заходів – частина послуг, які ми надаємо. Наша  пропозиція «Відрядження без турбот» діє на всі види номерів при одномісному поселенні. Скористайтеся нашою пропозицією і позбудьтеся від турбот під час відрядження до Львова. Ваша поїздка в старовинне українське місто пройде так, як потрібно!